Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 13:25

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Νίκες για Μιλτιάδη, Βλαχόπουλο και Θύελλα Μερόπης

Γράφτηκε από τον

Δράση σε τέσσερα γήπεδα είχαμε το περασμένο Σάββατο στην Α1 τοπική, όπου έγιναν τέσσερα παιχνίδια για τρεις διαφορετικές αγωνιστικές, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν τεθεί εκτός πρωταθλήματος λόγω μη εγγραφής στο Μητρώο.

Ετσι η Ενωση ορίζει αγώνες και για τις επόμενες αγωνιστικές.
Για την 11η αγωνιστική έπαιξαν στη Μεθώνη, η Φοινικούντα με τη Θύελλα Μερόπης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη στο 90’ σε ένα ματς με ανατροπές. Η Θύελλα προηγήθηκε στο 17’ με τον Παντελόπουλο, αλλά ο Η. Κοτσίρης με δύο γκολ στο 50’ και στο 73’ γύρισε το ματς για τη Φοινικούντα. Στο 87’ ο Σταθούλης ισοφάρισε σε 2-2 και στο 90’ ο Τσιλίκος ολοκλήρωσε την ανατροπή.
Η Θύελλα με αυτή τη νίκη έφθασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση και στο – 7 από τον Μιλτιάδη. Η Φοινικούντα έμεινε στους 13 βαθμούς και είναι στην 5η θέση.
Το Βλαχόπουλο με γκολ του Καρούμπα στο 21’ λύγισε την αντίσταση του Παναθηναϊκού Καλαμάτας με 1-0 και έχει 12 βαθμούς, όσους και η Α.Ε. Λογγάς με την οποία ισοβαθμούν στην 6η θέση.
Οι “πράσινοι” με 3 βαθμούς είναι στην 10η θέση.
Στον Αρι, Νέος Αρις και Θύελλα Χαρακοπιού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36’ με τον Κωνσταντόπουλο, αλλά στο 40’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Μέτσο, που ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Τσουλάκο. Και σαν μην έφθανε αυτό για το Νέο Αρι, ο Καπόγλης που εκτέλεσε το φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Την εστία των γηπεδούχων υπερασπίστηκε ο Σταυριανέας έλλειψη άλλου γκολκίπερ. Να σημειωθεί ότι στο 95’ ακυρώθηκε γκολ του Τσίκληρα των γηπεδούχων ως οφσάιντ.
Οι δύο ομάδες παραμένουν έτσι ισόβαθμες με 14 βαθμούς, αλλά στην τρίτη θέση. Στους Γαργαλιάνους ο Μιλτιάδης επικράτησε με 5-1 της Α.Ε. Λογγάς, χάρη σε γκολ των Αθανασόπουλου (11’, 28’, 90), και Μπολούν (14’, 82’), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Σούσα (15’). Ο Μιλτιάδης οδηγεί την κούρσα με 24 βαθμούς, ενώ η Α.Ε. Λογγάς έχει 12 βαθμούς.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Φοινικούντα – Θύελλα Μερόπης 2-3
Βλαχόπουλο – Παναθηναϊκός Καλαμάτας 1-0
Νέος Αρις – Θύελλα Χαρακοπιού 1-1
Μιλτιάδης – Α.Ε. Λογγάς 5-1