Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2023 10:53

ΕΡΑΝΗ: Δυνάμωσε μεσοεπιθετικά με Αλκίνοο Μιχαλόπουλο

Γράφτηκε από τον

Μία μεταγραφή που την ενισχύει σημαντικά στη μεσοεπιθετική της γραμμή πραγματοποίησε χθες η Εράνη…

Οι “πράσινοι” απέκτησαν τον Αλκίνοο Μιχαλόπουλο από τον Ηρακλή Καλαμάτας και δείχνουν έμπρακτα πως θέλουν όσο τίποτα να κατακτήσουν φέτος τον τίτλο στην Α’ τοπική και να παλέψουν για την άνοδο στην τρίτη κατηγορία. Η λιτή ανακοίνωση των πρασίνων για την μεταγραφή αναφέρει: "Έναρξη συνεργασίας για την ομάδα μας με τον επιθετικό μέσο Αλκίνοο Μιχαλόπουλο! Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!"

Ο Μιχαλόπουλος είναι 26 χρονών και έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ηρακλή, έχοντας 9 γκολ και αρκετές ασίστ.
Ετσι η Φιλιατρινή ομάδα δυναμώνει ακόμη περισσότερο από τη μέση και μπροστά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει αποκτηθεί και ο μεσοαμυντικός Νίκος Χρονόπουλος που ήταν στον Ολυμπιακό Ανάληψης και έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της Εράνης.
Οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για τους πράσινους, μιας και φουλάρουν για δύο ακόμη προσθήκες, έναν αμυντικό και έναν επιθετικό, ρίχνοντας τα… δίχτυα τους και σε παίκτες εκτός Μεσσηνίας.
Στον αντίποδα από την Εράνη αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες ο αμυντικός Λυκούργος Ανδρώνης.
Στα αγωνιστικά η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου πήρε άνευ αγώνα το τρίποντο με το Καλό Νερό και πλέον προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με την αξιόμαχη ομάδα της Μάνης, με όλους τους παίκτες διαθέσιμους για την τεχνική ηγεσία.