Δευτέρα, 29 Σεπτέμβριος 2014 19:07

Αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας σε ένδειξη πένθους για το χαμό του φιλάλθου του Εθνικού

Γράφτηκε από τον

Την αναβολή όλων των επίσημων αγώνων των εθνικών διοργανώσεων στα ομαδικά αθλήματα της προσεχούς αγωνιστικής αποφάσισε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός "ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής".

Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού, δεν θα διεξαχθεί η 6η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και η 3η ημέρα της Γ' εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο, οι αγώνες της Β΄φάσης (3η ημέρα) του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, οι αγωνες του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 ανδρών (2η ημέρα) και η πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

 

Αργότερα θα προσδιοριστούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που θα αναβληθούν. Οσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα η απόφαση βαρύνει τις κατά τόπους διοργανώτριες αρχές.