Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2023 14:35

Οριστικά εκτός Α' τοπικής η Ομόνοια

Γράφτηκε από τον
Οριστικά εκτός Α' τοπικής η Ομόνοια

Οριστικά εκτός πρωταθλήματος της Α’ τοπικής θα μείνει η Ομόνοια, λόγω της μη εγγραφής της στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Η καλαματιανή ομάδα έδωσε ένα ματς κυπέλλου τη φετινή σεζόν με την Μάνη και δύο πρωταθλήματος με Εράνη (ήττα 4-0) και Πανθουριακό (0-0) και εν συνεχεία οι αγώνες της όλοι αναβάλλονταν.

Τελικά παρά τις προσπάθειες και την μεγάλη αναμονή λύση δεν βρέθηκε, με συνέπεια η ιστορική ομάδα να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.
Πλέον οι ομάδες που βάσει προγράμματος αντιμετωπίζουν την Ομόνοια θα παίρνουν τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος.
Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους παίκτες και την διοίκηση και επισήμανε πως η Ομόνοια θα επιστρέψει πιο δυνατή.

Τι δηλώνει ο προπονητής Γ. Γρηγορόπουλος

Η δήλωση του είναι η εξής:
“Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, για εμάς που υπάρχουμε στο δυναμικό της ομάδας που την δημιουργήσαμε με πολύ κόπο από την περσινή χρονιά με επιλογές από εξαιρετικούς χαρακτήρες και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα οικογένεια με όλη την σημασία της λέξεως, με παιδιά 18 με 20 ατομα σε κάθε προπόνηση ακόμα και πριν πέντε ημέρες. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο άλλη φορά στην πορεία μου σαν προπονητής, ειλικρινά με πνίγει όλο αυτό να θέλουμε να παίξουμε και να μην γίνεται. Ειχαμε ρίξει πολύ δουλειά στην προετοιμασία και τα δυο χρόνια και βασικότερο όλων είχαμε δημιουργήσει ένα σύνολο πολύ υγιές.
Η φετινή χρονιά είμαι σίγουρος ότι θα ήταν ξεχωριστή αγωνιστικά για την ομάδα μου. Ηταν σχεδόν πλήρεις σε όλες τις γραμμές και με πολλές λύσεις λόγο ποιότητας που υπήρχε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι όλοι από την έκβαση των πραγμάτων, αλλά πρέπει να βρούμε δύναμη να συνεχίσουμε, οι παράγοντες από την πλευρά τους με τα διοικητικά που υπάρχουν, εγώ προσωπικά με κάποια άλλα πράγματα γιατί υπήρχαν κάποιες προτάσεις ενδιάμεσα αλλά προτίμησα την επιλογή να φύγω τελευταίος από αυτό που είχα δημιουργήσει και με την προσφορά και στήριξη της διοίκησης όλο τον καιρό στο πλάι μου. Τους ευχαριστώ δημόσια για αυτό και νομίζω έπραξα σωστά το να περιμένω την τελική απόφαση. Τέλος αυτοί οι υπέροχοι παίκτες που ήταν δίπλα μας και τους τιμάει αυτό ιδιαίτερα μέχρι και σήμερα και περίμεναν την τελική απόφαση.
Μόνο καλά έχω να πω για αυτά τα παιδιά και για την ποιότητά τους αλλά και για τον μοναδικό χαρακτήρα τους. Τους ευχαριστώ και αυτούς που ήταν δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό. Τους αγαπάω και είναι στα μάτια μου μάγκες και μοναδικοί. Καλή συνέχεια όπου και εάν συνεχίσουν να παίζουν και αυτοί που θα τους πάρουν θα είναι σίγουρα πολύ τυχεροί με την επιλογή τους. Εγώ θα είμαι δίπλα τους οπότε με χρειαστούν και το ξέρουν. Τέλος, ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλο το Δ.Σ. της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι η Ομόνοια θα γυρίσει σύντομα πιο δυνατή”.