Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2023 17:15

Εκοψαν πίτα τα τμήματα ποδοσφαίρου του Μεσσηνιακού (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την περασμένη Κυριακή το τμήμα ποδοσφαίρου του Μεσσηνιακού στο γήπεδο του συλλόγου, με δύο εκδηλώσεις.

Η πρώτη ήταν για όσους συμμετέχουν στην ανδρική ομάδα και η δεύτερη για τους αθλητές της Κ13. Η “ψυχή” του τμήματος Δημήτρης Πετρόγιαννης επιμελήθηκε τις πίτες και τα δώρα. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Παναγιώτης Στασινόπουλος, οποίος και μίλησε προς τους αθλητές ευχόμενος υγεία και πρόοδο και εξέφρασε την πεποίθηση πως θα εκπληρωθούν οι στόχοι στο φινάλε των πρωταθλημάτων.

Το “παρών” έδωσαν ακόμη ο επικεφαλής του τμήματος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σταύρος Χριστόπουλος, οι προπονητές Γιάννης Σακελλαρόπουλος και Γιώργος Αργυρόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Κατσίποδας και οι τέως σύμβουλοι Δημήτρης Πουλόπουλος- μέλος του τμήματος Στίβου- και Δημήτρης Μητράκης.
Οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν, από την ανδρική ομάδα οι Βασίλης Κοσμάς και Γιώργος Νικολακόπουλος και από την ομάδα Κ13 οι Δημήτρης Βαγιακάκος και Παναγιώτης Κομπότης. Τους δόθηκαν επιταγές για αγορές από το κατάστημα αθλητικών ειδών ALMA SPORT.