Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 18:14

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-0: Τρίτη σερί νίκη με Μπακατσέλο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-0: Τρίτη σερί νίκη με Μπακατσέλο

Με δύο γκολ του Χρήστου Μπακατσέλου στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία νίκησε 2-0 τον Εθνικό Μελιγαλά και παραμένει σε τροχιά τίτλου, όντας αήττητη στην Α' τοπική.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη (δεν υπολογίζουμε αυτή στα χαρτιά με τον Απόλλωνα) για τον ΑΟΚ , μετά από αυτές με Ηρακλή Καλαμάτας και Ακρίτα Κορώνης.

Οι γηπεδούχοι μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα στο 65' με τον Μπακατσέλο. Ο ίδιος παίκτης στο 79' διπλασίασε τα τέρματα της Κυπαρισσίας και "κλείδωσε" ουσιαστικά τη νίκη, καθώς ο Εθνικός δεν είχε και τα χρονικά περιθώρια για να επιστρέψει στο ματς.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Ξανθάκη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ (78' Ζαφείρης), Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (75' Μαλισόβας), Μπακατσέλος, Σπυρόπουλος, Κύρκο (59' Ανδρουτσής), Κωνσταντόπουλος (78' Γκόγκας), Κατσιώλης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος - Λίβας, Παπαθεοδώρου, Μπίτζας, Φέστας, Λάγιος (46' Σαραντόπουλος), Ράπτης, Καραπετιάν, Γ. Σπυρόπουλος (73' Παπαργυρίου), Σπανός (58' Τσίκας), Διακουμάκος, Αθ. Σπυρόπουλος (67' Μπινιός).