Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 18:47

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-0: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλος χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας που φιλοξενήθηκε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, ανάμεσα στον ΠΑΣ Ράχη και τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Οι δύο ομάδες από το ξεκίνημα του ματς έδειξαν ότι στόχος τους ήταν η νίκη ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του.
Παρά τις προσπάθειες των παικτών, η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα σε καμία από τις φάσεις που δημιούργησαν και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό.
Η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε από τους γηπεδούχους στο 37ό λεπτό. Ο Πιλάτης με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Τσέρτο, ο οποίος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη ρίζα της κάθετης δοκού (δεξιάς του Κατσίποδας). Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 41’ όταν ο Πατσιώτης με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Μ. Τσέλα κινήθηκε στην αριστερή πλευρά της εστία τους και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 76’ ο Κ. Θεοδωρόπουλος σούταρε από καλή θέση και ο Κατσίποδας σχεδόν πάνω στη γραμμή απέκρουσε σωτήρια. Στο 82’ ο Θεοδοσόπουλος μέσα από την περιοχή γύρισε την μπάλα στον Κακογιάννη, αυτός από το ύψος του πέναλτι σχεδόν με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Τσέρτος (4’), Β. Θεοδωρακόπουλος (60’ σουτ), Πατσιώτης (74’ σουτ), Θεοδοσόπουλος (89’ κοντινό σουτ, 90’ κοντινή κεφαλιά).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς διαιτητές τον Αποστολόπουλο και την Ρηγοπούλου.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι, Μπέγκα, Κράκουλι (65’ Καραχάλιος), Πιλάτης, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος (75’ Κ. Θεοδωρόπουλος), Τσέρτος, Βράμπι, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Μωραγιάννης (71’ Παπανδρέου), Κακογιάννης, Στυλιανόπουλος, Καλογερόπουλος (65’ Θεοδοσόπουλος), Δασκαλάκης, Κρεμύδας, Κοντομανωλόπουλος, Πατσιώτης, Ξυδιάς (55’ Β. Θεοδωρακόπουλος).