Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 21:24

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δεν άρεσε στον Κουρμπανά η αναβολή

Γράφτηκε από τον

Δεν είδε με καλό μάτι την αναβολή των αγώνων και της Γ' εθνικής ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Κουρμπανάς.

Η άποψη του έμπειρου τεχνικού είναι πως δεν είναι καλό για καμία ομάδα να διακόπτεται το πρωτάθλημα και χαρακτηριστικά αναφέρει: "Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και οι παίκτες πρέπει να παίζουν μπάλα κάθε Κυριακή. Θα μπορούσε να πει κανείς πως θα δοθεί χρόνος για να αποθεραπευτούν οι τραυματίες που έχουμε, όμως έχω δείξει πως δεν με ενδιαφέρουν οι τραυματίες και προσαρμόζω την ομάδα μου ανάλογα με το ποιους παίκτες έχω στη διάθεση μου σε κάθε αγώνα".
Συν τοις άλλοις η Καλαμάτα είχε βρει ένα ρυθμό, βαδίζει από νίκη σε νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μόνο καλό δεν θα της κάνει αυτή η αναβολή.
Πλέον μετά από απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ' εθνικής  αποφασίστηκε να μεταφερθούν οι αγωνιστικές μία εβδομάδα μετά.
Δηλαδή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Ζακυνθιακό την Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Αντιστοίχως θα πάνε μια εβδομάδα πίσω όλες οι αγωνιστικές μέχρι και την 8η. Η 9η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 23 Νοεμβρίου θα γίνει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου και τότε η Καλαμάτα θα παίξει εκτός έδρας με τον Αστέρα Μαγούλας.
Ο Κουρμπανάς θα αποφασίσει αν θα γίνει φιλικό το Σαββατοκύριακο ή αν θα διεξαχθεί οικογενειακό δίτερμα.
Αν δηλαδή θα πρέπει οι παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό να παίξουν σε ένα φιλικό ή αν θα είναι προτιμότερο να γίνει αυτό σε ένα δίτερμα.
Πάντως αν η Καλαμάτα δώσει φιλικό αυτό θα είναι είτε εντός έδρας είτε σε κοντινή απόσταση εκτός.
Τέλος, ο Τριάντος υπέστη μια θλάση στα πλευρά στο ματς με την Κύμη, όμως ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.