Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 17:23

ΜΑΝΗ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 3-0: Θρίαμβος για τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον
ΜΑΝΗ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 3-0: Θρίαμβος για τους γηπεδούχους

Με το εντυπωσιακό 3-0 νίκησε προχθές η Α.Ε. Μάνης τον Πανθουριακό και επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από την ήττα στα Φιλιατρά με την Εράνη.

Η ΑΕΜ μετέτρεψε το ντέρμπι σε θρίαμβο, σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 13' ο Γουρνάς άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κ. Πουλάκος έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθουριακός δεν μπόρεσε να σκοράρει και να μπει ξανά στο ματς και οι γηπεδούχοι στο 88' έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους, κάνοντας το 3-0 με πλασέ του Αλεξανδρόπουλου.
Με αυτό το τρίποντο, η Μάνη έφθασε τους 32 βαθμούς και φιγουράρει στην 5η θέση της Α' τοπικής. Ο Πανθουριακός έμεινε στους 37 βαθμούς και στην 4η θέση και πλέον απέχει 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πάμισο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θουρίας είχε να ηττηθεί από τις 19 Νοεμβρίου, όταν έχασε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με 1-3 από τον Πάμισο.
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Π. Πουλάκος, Γουρνάς, Γιαννής, Δουρούμης, Γλέζος, Χατζηπαναγιώτης (85′ Π. Σπυρέας), Μπέρμπερη, Κ. Πουλάκος (79′ Μπάλας), Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης (88′ Ηλιόπουλος).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Μπούνας (46′ Σερπάνος), Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης (46′ Γιακουμής), Καραχάλιος, Κουντάνης, Καρύδης (88′ Γεωργουλέας), Ζαχαρόπουλος, Δαλκαφούκης, Νικολόπουλος (78′ Κουρεντζής), Σαρδέλης (46′ Σεντεμέντες).