Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2023 18:48

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΜΕΘΩΝΗ 0-1: Πήρε το διπλό με Χρόνη

Γράφτηκε από τον

Σπουδαίο διπλό κατέκτησε το Σάββατο στους Γαργαλιάνους η Μεθώνη επί του Τέλλου Αγρα με σκορ 1-0.

Μοναδικός σκόρερ της συνάντησης ήταν ο Χρόνης στο πρώτο εικοσάλεπτο, με τους βυσσινί να χάνουν και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.
Αυτό ήταν το τρίτο διπλό στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου, με το οποίο βρέθηκε μόνη στην 6η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.
Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην νίκη επί της Κορώνης την περασμένη Τετάρτη, πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και μετά τη δεύτερη εντός έδρας ήττα βρίσκεται στη 14η θέση στο φινάλε του α’ γύρου με 18 βαθμούς. Μόλις στο 1’ οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία σε τετ α τετ του Σωτηρόπουλου που απέκρουσε ο Μίντζηρας
Στο 20’ ο Σπαντιδέας μπήκε από δεξιά και έκοψε για τον Χρόνη που με πλασέ έγραψε το 0-1. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Σπαντιδέας αστόχησε σε τετ α τετ.

Χαμένο πέναλτι με Μάραντο

Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δήμο από αμυντικό. Ο Μάραντος όμως το εκτέλεσε άουτ και το 0-1 παρέμεινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 60’ το σουτ του Αναστασόπουλου απέκρουσε σωτήρια ο Μίντζηρας, ενώ στο 80’ από γύρισμα του Σωτηρόπουλου προς τον Διονυσόπουλο, ο Μπίζος πρόλαβε τελευταία στιγμή και απομάκρυνε. Καλές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ είχε και η Μεθώνη στο δεύτερο μέρος με τους Χρόνη και Σπαντιδέα.
Διαιτητής ήταν ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Γ. Μιχαλόπουλο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχάλιος (78’ Σερέτης), Θ. Τσόπελας, Βελησσάρης, Ανδρώνης, Ζόμπολος (46’ Λάζαρης), Αναστασόπουλος, Μπακάκης (78’ Κωνσταντόπουλος), Τ. Τσόπελας (78’ Οικονομόπουλος), Διονυσόπουλος, Σωτηρόπουλος.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Μάραντος, Ράλλης (74’ Παυλόγιαννης), Χρόνης (90’ Κοτσίρης), Τσατάς (82’ Μπεγέτης).