Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2023 19:17

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 0-0: Σημαντικός βαθμός για τους Μανιάτες

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μελιγαλά, εκεί όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχτηκε την Α.Ε. Αβίας.

Οι δύο ομάδες από την αρχή του αγώνα έδειξαν διάθεση για να φτάσουν στη νίκη, έκαναν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν πιο πολλές, με την καλύτερη να είναι στο 78’ όταν σουτ του Παπαθεοδώρου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Νιάρχος με τα δάχτυλα και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Από εκεί και πέρα είχαν φάσεις για γκολ με τους Αθ. Σπυρόπουλο (2), Σαπνό (1), Καραπετιάν (2) και Παπαθεοδώρου (1).
Η ομάδα του Κάμπου είχε την πιο αξιόλογη στιγμή στο 61’ όταν από το μακρινό σουτ του Ε. Τσουλάκου η μπάλα βρήκε στο έδαφος και πήρε ύψος, όμως πρόλαβε ο Ματθαίος-Λίβας και την απέκρουσε γλιτώνοντας την εστία του από παραβίαση.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα, Βανικιώτη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος-Λίβας, Διακουμάκος, Σπυρόπουλος (56’ Μπούνας), Φέστας, Μπίτζας, Ράπτης, Καραπετιάν (86’ Λάγιος), Παπαθεοδώρου, Σπανός, Σαραντόπουλος (71’ Τσίκας), Αθ. Σπυρόπουλος.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Καρδάσης, Ξυνός (38’ Αποστολίδης), Γαβράς, Τζανετέας, Πανταζής, Κ. Κορμπής, Μπαζάνης, Δ. Τσουλάκος, Ε. Τσουλάκος, Γεωργίκος (16’ λ.τρ. Δ. Μητσέας, 46’ Δ. Κορμπής, 86’ Καρέλης).