Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 16:24

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-5: Αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες του

Γράφτηκε από τον

Εύκολο έργο είχε χθες το απόγευμα στα Αρφαρά ο Πάμισος κερδίζοντας με το ευρύ 5-0 τον τοπικό Αστέρα.

Η ομάδα της Μεσσήνης χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση επέβαλε το ρυθμό της και έφτασε στην κατάκτηση του τρίποντου που την διατηρεί στη κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην Κυπαρισσία και την Εράνη, ο Πάμισος αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από τη Φιλιατρινή ομάδα και πέντε από τον Α.Ο.Κ. Ενα μικρό προβάδισμα, αλλά σημαντικό ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Ο Αστέρας Αρφαρών προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν ανταγωνιστικός στη διάρκεια του 90λεπτου, είχε μια καλή στιγμή, την οποία όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Αυτή ήταν στο 31’ όταν ο Γ. Μπούρας με σουτ έξω από την περιοχή προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Οικονομόπουλου, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα δεν ήταν εύκολο να κρατήσει μακριά από την περιοχή του, τους παίκτες του Πάμισου, οι οποίοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν 5 από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Αριστομενόπουλος με σουτ και στο 35’ ο Δεμπεγιώτης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2. Στο 44’ μετά από φάουλ του Σαραντόπουλου ο Φιλόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-3. Στο 57’ πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές ο Σαραντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Φιλόπουλος με κεφαλιά “έγραψε”το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Κουλόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Ξανθάκη, Σταυρόπουλο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Βανικιώτης, K. Σακκάς, Χριστόπουλος, Παντσιώτης, Φέστας (75’ Παπανικολάου), Γ. Μπούρας, Θ. Μπούρας (65’ Πετρόπουλος), Κ. Μωραγιάννης (75’ Καρούτας), Γιαννακόπουλος, Χ. Μπούρας (46’ Ζερβάκος).
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος (68′ Μακαρούνης), Χαραλαμπόπουλος, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Τιμπλαλέξης (56′ Νινιός), Βλάχος (56′ Μπόρχαν), Δεμπεγιώτης (68′ Κουλόπουλος), Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης (56′ Αράπη).