Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2023 11:13

SUPER LEAGUE 2: Συνάντηση με Μπαλτάκο

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο θα έχει σήμερα η επιτροπή της Super League 2.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και από πλευράς SL2 θα βρεθούν ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι Πρίτσας (ΠΑΕ Κηφισιά), Νταβέλης (ΠΑΕ ΑΕΛ), Μονεμβασιώτης (ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης), Τσιολέκας (ΠΑΕ Athens Kallithea), Παπακωνσταντίνου (ΠΑΕ Νίκη Βόλου).

Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει σχετικά τα ποσά που δικαιούνται οι ομάδες από την φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος. Θυμίζουμε ότι οι ΠΑΕ αντιδρούν για τα “ψίχουλα” (από 70.000 ευρώ η κάθε ομάδα) που τους δίνει ο Λευτέρης Αυγενάκης και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έχει διακοπεί η δράση στο πρωτάθλημα και είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες.
Η Super League 2 συνεχίζοντας μάλιστα τις κινητοποιήσεις, δημοσιοποίησε ένα βίντεο στα social media, που αναφέρει τα εξής:«Χιλιάδες φίλαθλοι βλέπουν τις ομάδες τους να οδηγούνται σε οικονομικό στραγγαλισμό. Ζητάμε τη νόμιμη και δίκαιη επιδότηση μας, για να κρατήσουμε ζωντανή την Super League 2. Για να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο, σε ολόκληρη την Ελλάδα»!