Παρασκευή, 03 Οκτώβριος 2014 07:08

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Μπορούμε να φθάσουμε στη Β' εθνική", λέει ο Ηρακλής Τσίκινης

Γράφτηκε από τον

Ανεμος αισιοδοξίας πνέει στον Πάμισο μετά την έλευση του Δημήτρη Αντωνόπουλου. Ο νεαρός επιχειρηματίας ανέλαβε τη θέση του προέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε Σώμα την Τρίτη και δεν κρύβει από την πρώτη στιγμή τις φιλοδοξίες του, που φθάνουν μέχρι την άνοδο στη Β' εθνική.


Η ομάδα της Μεσσήνης άρχισε μάλιστα να κινείται ήδη σε επαγγελματικά πλαίσια,, μιας και η νέα διοίκηση προχώρησε σε ενοικίαση ενός χώρου στην  πλατεία, όπου θα στεγαστούν τα γραφεία, ενώ θα προσληφθούν και δύο άτομα που θα τρέξουν τα ζητήματα του συλλόγου.
Ο Ηρακλης Τσίκινης, στενός συνεργάτης του κ. Αντωνόπουλου, αλλά και γενικός διευθυντής πλέον στον Πάμισο δηλώνει στο "Ν" ότι: "Εχει αλλάξει σελίδα ο Πάμισος. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ καλή. Ο κ. Αντωνόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει οικονομικά και θα δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα. Ηδη εμείς λειτουργούμε σαν επαγγελματικό σωματείο. Το πλάνο είναι πενταετές με στόχο την άνοδο στη Β' εθνική".
Ο παλαίμαχος ρέφερι εκτιμά ότι η ομάδα της καρδιάς του έχει τη δυναμική για να περάσει το κατώφλι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου: "Ο βασικός χορηγός της ομάδας είναι ο κόσμος που βοηθά με τα εισιτήρια και τις χορηγίες. Η υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος θα γίνει βέβαια από τον κ. Αντωνόπουλο. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να φθάσει στη Β' εθνική. Θέλει όμως υπομονή και οργάνωση. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Φέτος θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία και στα μπαράζ να ανέβουμε στη Γ' εθνική. Από εκεί και πέρα βλέπουμε".  Ο Ηρ. Τσίκινης γνωστοποίησε ότι το επόμενο διάστημα θα δώσει συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσει με λεπτομέρειες το πλάνο της νέας διοίκησης ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τις κινήσεις που θα γίνουν.


Φιλικό αύριο με Ασπρόχωμα

Φιλικό τεστ  με το Ασπρόχωμα θα δώσει αύριο ο Πάμισος εκτός έδρας (5 μ.μ.), καθώς ως γνωστόν αναβλήθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.
Το ντέρμπι με τον Εθνικό θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη. Το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία είναι ο τραυματίας Μανιάτης, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα στο Μελιγαλά. Ενα ματς που ο Πάμισος θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Εράνης.
Οι Νησιώτες έχουν ξεκινήσει με "2 στα 2" (στην πρεμιέρα 3-0 το Δώριο) και θέλουν ένα ακόμα τρίποντο προκειμένου να μείνουν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.