Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2023 17:55

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ 0-4: Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Εράνη επιβλήθηκε 4-0 της Α.Ε. Αβίας προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Κάμπου.

Η Φιλιατρινή ομάδα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες και πήρε άλλο ένα τρίποντο που τη διατηρεί κοντά στον πρωτοπόρο Πάμισο και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά που τη χωρίζει από την 3η Κυπαρισσία στους 4 πόντους από τους δύο που ήταν έως τώρα, αφού ο Α.Ο.Κ. έφυγε με την ισοπαλία από το γήπεδο του Μεσσηνιακού (2-2 με τον Πανθουριακό).
Ο Κώστας Λυμπερόπουλος προστάτευσε δύο ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα ώστε να τα ξεπεράσουν και να είναι έτοιμοι στα προσεχή παιχνίδια. Ο λόγος για τον Νίκο Κόλλια, που είχε ίωση και το Νίκο Βασιλόπουλο, ο οποίος είχε πρόβλημα στον προσαγωγό από το προηγούμενο παιχνίδι με την Κυπαρισσία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Εράνη άνοιξε το σκορ στο 25’ με αυτογκόλ του Καρδάση, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα σε σέντρα του Τσόπελα, όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 0-1. Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 32’ ο Μπάρκας συνδυάστηκε με τον Πλάκα και βγήκε μόνος απέναντι στο Νιάρχο και με πλασέ πέτυχε το 0-2. Ο Μπάρκας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στις αρχές της επανάληψης. Στο 50’ μετά από σέντρα του Μιχαλόπουλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 87’ ο Μπάρκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Νικολακόπουλος με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το τελικό 0-4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα και Χρ. Μπουρίκα.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Α. Καρδάσης (69’ Κλείδωνας), Ξυνός, Γαβράς, Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Κ. Κορμπής (69’ Πουλής), Πανταζής, Δ. Τσουλάκος (46’ Αλντέσκου), Δ. Κορμπής (46’ Ψαλτήρας), Δ. Μητσέας (54’ Χ. Μητσέας).
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας (76’ Νικολακόπουλος), Μπινιώρης (54’ Κουρούβανης), Γκότσης, Πέππας, Χρονόπουλος, Γκεβόρι (63’ Χάρμπας), Μιχαλόπουλος, Γεωργιόπουλος (76’ Καλογερόπουλος), Πλάκας, Μπάρκας (54’ Μητρόπουλος).