Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 19:20

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Επιστροφή στις νίκες με μπροστάρη τον Δαρσακλή

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Επιστροφή στις νίκες με μπροστάρη τον Δαρσακλή

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή Καλαμάτας που επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Μελιγαλά το Σάββατο στο "Π. Μπαχράμης" και τον προσπέρασε στη βαθμολογία, έχοντας υπέρ του και την ισοβαθμία.

Η ομάδα του Αρη Γαλανόπουλου επανήλθε στις επιτυχίες μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία, κερδίζοντας τον Εθνικό και στο πρωτάθλημα μετά και τη νίκη στον
αγώνα κυπέλλου (3-2) τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Από την άλλη η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα δεν έδειξε καλό πρόσωπο σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς και παρέμεινε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Συνέχισε το άσχημο εκτός έδρας σερί ο Εθνικός

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Μελιγαλά συμπλήρωσε 8 ήττες και μια ισοπαλία στα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει φέτος μακριά από την έδρα της!
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα και στο 3' άνοιξαν το σκορ με τον τακουνάκι του Δαρσακλή μετά από σέντρα του Φυκούρα, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 30' ο νεαρός Φυκούρας μετά από προσωπική ενέργεια με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0 για τον Ηρακλή, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Η καλαματιανή ομάδα έλεγξε τον ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Δαρσακλής με το δεύτερο του τέρμα στο ματς διαμόρφωσε το 3-0 (πέρασε τρεις αντιπάλους και με πλασέ σκόραρε), "κλειδώνοντας" τη νίκη της ομάδας του.
Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με κεφαλιά του Παπαθεοδώρου στο 78' (3-1) μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 82’ ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού γιατί προηγουμένως η μπάλα είχε χτυπήσει σε χέρι παίκτη των “κυανολεύκων”, μια απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Το ματς σφύριξε ο Τσαμούρης, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Γεωργόπουλο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Φυκούρας, Τζ. Παπαδέας, Χριστόπουλος (60' Ψωρομύτης), Μαγκλάρας, Κωνσταντόπουλος, Τρακάκης (73' Δαραβίγκας), Μπρακούλιας (65' Μουρούφας), Γ. Παπαδέας, Βαϊτσης, Δαρσακλής (65' Μάρης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος Λίβας, Φέστας, Μπίτζας, Διακουμάκος, Ράπτης, Λάγιος, Καραπετιάν (64' Μιχαλέας), Παπαθεοδώρου, Α. Σπυρόπουλος (80' Γ. Σπυρόπουλος), Σαραντόπουλος (80' Τσίκας), Σπανός.