Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 12:24

Α.Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Η ομάδα έδειξε ότι έχει σφυγμό”, λέει ο Μιχάλης Φασουλής

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του αμυντικού Τάσου Καντούτση στο 86’, το Διαβολίτσι νίκησε την Κυριακή με 2-1 το Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στο γήπεδο του Μελιγαλά και ξεκόλλησε από τους οχτώ βαθμούς στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη νίκη στη σεζόν, ύστερα από το 3-0 με τον Α.Ο. Πυλίου Κω στις 8 Γενάρη και ήρθε στο ντεμπούτο του Μιχάλη Φασουλή στον πάγκο.
Ο Χωραϊτης τεχνικός ευτύχησε να ξεκινήσει με τρίποντο την τρίτη θητεία του στον ΑΟΔ σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ματς.
Το Διαβολίτσι παραμένει βέβαια στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής, μείωσε στους 7 βαθμούς τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή.
“Ηταν μια νίκη ψυχολογίας και στην πορεία θα φανεί κατά πόσο θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά. Η ομάδα, ωστόσο, έβγαλε αντίδραση και έδειξε ότι έχει σφυγμό”, λέει στην “Ε” ο Μιχάλης Φασουλής για το προχθεσινό ματς, τονίζοντας στη συνέχεια ότι: ‘Δεν πρέπει να κοιτάμε το βαθμολογικό πίνακα, αλλά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με πάθος και σοβαρότητα. Στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Η ομάδα όμως θα παλέψει μέχρι το τέλος”.
Το αρνητικό από τον αγώνα με το Φοίνικα είναι ότι ο Στραβάκος συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες και θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια. Ακόμα, Πιτσιλής και Σταματελόπουλος αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Πανηλειακό.

Με Θουρία αύριο για την πρόκριση

Πριν από τον δύσκολο αγώνα στον Πύργο, υπάρχει ο προημιτελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Πανθουριακό. Πρόκειται για νοκ – άουτ ματς , που θα διεξαχθεί αύριο στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Γι’ αυτό και οι παίκτες του ΑΟΔ θα προπονηθούν σήμερα στο Ασπρόχωμα προκειμένου να πάρουν… γεύση από πλαστικό τάπητα, που διαθέτει πλέον το ιστορικό γήπεδο. Ο Μιχάλης Φασουλής ξεκαθαρίζει ότι το κύπελλο, είναι θεσμός που ενδιαφέρει το Διαβολίτσι και θα παραταχθεί με στόχο τη νίκη – πρόκριση. Πρώτα λοιπόν η Θουρία και ύστερα ο Πανηλειακός για τη μεσσηνιακή ομάδα, που χρειάζεται ένα σερί επιτυχιών για να ανέβει και ψυχολογικά.