Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 20:02

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Είκοσι μέρες χωρίς πρωτάθλημα...

Γράφτηκε από τον

Στις 21 Σεπτεμβρίου η Καλαμάτα έπαιρνε διπλό στα Μέγαρα και έμενε μόνη της στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.


Την επόμενη Κυριακή (28/9) είχαμε ματς Κυπέλλου Γ' εθνικής, στο οποίο η Καλαμάτα πήρε τη νίκη παρότι ο Κουρμπανάς ξεκούρασε τους περισσότερους βασικούς παίκτες. Αυτή την Κυριακή θα υπάρξει… αναγκαστικό ρεπό λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος και έτσι η Καλαμάτα θα ξαναπαίξει για το πρωτάθλημα την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, δηλαδή μετά από 20 μέρες, όταν θα υποδεχθεί τον Ζακυνθιακό για την 3η αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Η 20ήμερη διακοπή του πρωταθλήματος δεν άρεσε τόσο στους «μελανόλευκους» αφού θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ανεβασμένη ψυχολογία και το ρυθμό που είχαν κρατήσει στα δύο πρώτα ματς.

Τι γίνεται με
τους τραυματίες

Από την άλλη πλευρά, η διακοπή δίνει επιπλέον χρόνο αποθεραπείας στους τραυματίες, οι οποίοι παραμένουν αρκετοί. Σκάρος και Δημητριάδης έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσουν ρυθμούς και πιθανότατα θα είναι έτοιμοι για το μεθεπόμενο ματς πρωταθλήματος με την Ερμή Κιβερίου (εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική).
Ο Αργυρόπουλος αναμένεται να επιστρέψει σε 15 μέρες ενώ θλάση έχει ο Πολυχρόνης. Τέλος, ο Χριστοφιλέας ταλαιπωρείται αυτές τις μέρες από ίωση.
Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο των Αρφαρών ενώ το Σάββατο - αντί φιλικού - θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό δίτερμα.