Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2023 11:00

Δύο ματς σήμερα για το Κύπελλο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Δύο μόνο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα (3 μ.μ.) για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η αναμέτρηση του Πανθουριακού με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου που ξεχώριζε από το πρόγραμμα οδηγήθηκε σε αναβολή και θα οριστεί
σε άλλη ημερομηνία, ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων. Ο ΑΟΔ δίνει την Κυριακή κρίσιμο ματς με τον Πανηλειακό στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής και επιδίωξε την αλλαγή ημερομηνίας, με την Ενωση να αναβάλει την αναμέτρηση που είχε οριστεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Ετσι σήμερα θα διεξαχθούν παιχνίδια της προημιτελικής φάσης μόνο σε Φιλιατρά και Καλαμάτα.
Η Εράνη αντιμετωπίζει στην έδρα της την Α.Ε. Μάνης και ο Ηρακλής Καλαμάτας υποδέχεται στο “Π. Μπαχράμης” τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο.
Οι αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και ενδεχομένως πέναλτι.
Φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για τους “4” είναι σαφώς η Εράνη και ο Πάμισος, με την Μάνη και τον Ηρακλή αντίστοιχα να επιδιώκουν να κάνουν την έκπληξη και να βρεθούν αυτοί στα ημιτελικά.
Η Κυπαρισσία έχει προκριθεί άνευ αγώνα στους “4” του θεσμού μετά από κλήρωση, μιας και ο Ολυμπιακός Διαβολιτσίου που είχε περάσει στα προημιτελικά δεν συμμετέχει τη φετινή σεζόν στις υποχρεώσεις της ΕΠΣΜ λόγω μη εγγραφής του στο Μητρώο της ΓΓΑ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Σήμερα
Εράνη - Α.Ε. Μάνης
Γήπεδο Φιλιατρών, 3 μ.μ.
Ρέκκας, Τσοπανάκης, Π. Νικολόπουλος
Ηρακλής Καλαμάτας - Πάμισος
Γήπεδο "Π. Μπαχράμης", 3 μ.μ.
Παπακωνσταντίνου, Χ. Μπουρίκας, Καραμπέτσος
Πανθουριακός - Α.Ο. Διαβολιτσίου αναβλήθηκε
Ανευ αγώνα πέρασε η Κυπαρισσία.