Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 20:29

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-1: Μείωσε τη διαφορά από την κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-1: Μείωσε τη διαφορά από την κορυφή

Μετά από σχεδόν 20 μέρες η Κυπαρισσία επέστρεψε στις επιτυχίες απέναντι στη Σπερχογεία (3-1) και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Εράνη και τον Πάμισο.

Ο ΑΟΚ μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από την Εράνη και στους 5 από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα. Η Κυπαρισσία μετρά 14 νίκες και 7 ισοπαλίες, εκ των οποίων οι δύο συνεχόμενες στα ντέρμπι με Εράνη και Πανθουριακό. Γι' αυτό και η νίκη την Κυριακή, με αντίπαλο τη Σπερχογεία, ήταν μονόδρομος.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 6' με τον Βλαχόπουλο, αλλά στο 25' οι "ταύροι" ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Σούλα. Στο 60' ο Σπυρόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Κυπαρισσία, που "κλείδωσε" τη νίκη στο 72' με τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Γιαλλικάρη και Μπασιλάρη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Ανδρουτσής (55′ Μαλισόβας), Μιτρόφ (80′ Ζαφείρης), Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (55′ Μπακατσέλος), Βλαχόπουλος (55′ Γεωργόπουλος), Σπυρόπουλος, Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος, Κατσιώλης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Τζεφερεμιναίος, Παναγιωτόπουλος, Σεφεράσι, Λένα, Σούλα, Η. Δημητρίου, Ηλιόπουλος (64′ Μαρίνος), Ι. Σαούτης, Π. Σαούτης (64′ Ι. Δημητρίου), Χ. Δημητρίου.