Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 21:29

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-2: Επιστροφή στις νίκες σε εντυπωσιακό ματς

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-2: Επιστροφή στις νίκες σε εντυπωσιακό ματς

Επιστροφή στις νίκες για τον Εθνικό Μελιγαλά που επικράτησε το Σάββατο με 3-2 του Ακρίτα Κορώνης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το σκορ άνοιξε στο 17’ όταν μετά από σέντρα του Παπαθεοδώρου ο Θ. Σπυρόπουλος από κοντά έσπρωξε με το στήθος την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη έφτασε στην ισοφάριση στο 35’ με τον Πεϊδη να δίνει κάθετα στον Μουτζούρη που τρίπλαρε έναν αμυντικό και με πλασέ στη κλειστή γωνία έκανε το 1-1.
Ο Εθνικός αναζήτησε το γκολ στο δεύτερο μέρος και στο 68’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαραντόπουλου από τον Πεϊδη, ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Ο Παπαθεοδώρου ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και στο 82’ ο Κώστας Λυμπερόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα του Εθνικού Κρεμιντάι. Ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε σε 2-2, σημειώνοντας το 15ο του τέρμα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα κατόρθωσε και πετύχει άμεσα και τρίτο γκολ και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο… Ηταν το 84’ όταν μετά από σέντρα του Φέστα ο Μιχάλεας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε κάτω, με βοηθό και διαιτητή να πηγαίνουν στη σέντρα, υποστηρίζοντας πως είχε περάσει τη γραμμή (3-2).
Στο 87’ ο κ. Καυκάς απέβαλε τον Φίλαϊ, με τον Ακρίτα να ολοκληρώνει το ματς με 10 παίκτες.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Βανικιώτη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κρεμιντάι, Διακουμάκος, Μπίτζας, Φέστας, Λάγιος, Ράπτης, Παπαθεοδώρου, Καραπετιάν (88’ Μπούνας), Θ. Σπυρόπουλος (81′ Γ. Σπυρόπουλος), Σαραντόπουλος (81’ Παπαργυρίου), Σπανός (55’ Μιχαλέας).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος (60’ λ.τρ. Χοτζόλι), Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Φίλαϊ, Καγιανάς, Κυριόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος, Μουτζούρης, Πεϊδης.