Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2023 10:51

SUPER LEAGUE 2: Αποφασίζουν σήμερα για επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2: Αποφασίζουν σήμερα για επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος

Με το πρωτάθλημα της Super League 2 να έχει διακοπεί από τις αρχές Φεβρουαρίου, η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στη σημερινή συνεδρίαση θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε η ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Άρη Παλτόγλου (ΠΑΕ Αιγάλεω) Βίκτωρ Τσιολέκα (Athens Kallithea), Δημήτρη Παπαδημητρίου (Αναγέννηση Καρδίτσας), Αλέξη Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου) και Αντώνη Ροκάκη (ΠΑΕ Χανιά), με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και με το προεδρείο της Super League 1.
Η επιτροπή θα επιδίωκε για εξασφάλιση περαιτέρω χρημάτων για τις ομάδες της κατηγορίας από το στοίχημα και όχι μόνο και σε περίπτωση που οι επαφές έφεραν αποτελέσματα τότε στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο παραίτησης του προέδρου της Λίγκας Λεωνίδα Λεουτσάκου.
Φυσικά αυτό που θα αποφασιστεί είναι το να θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, μετά από ένα μήνα το πρωτάθλημα, με τα χρονικά περιθώρια πλέον να στενεύουν.
Η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής:
“Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1 Μαρτίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42/ 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Ενημέρωση από την Επιτροπή που συστήθηκε την 22/2/2023 σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και με τον Πρόεδρο της Super League 1.
2. Διάφορα Θέματα”.