Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 17:21

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 4-2: Με χατ - τρικ του Κώστα Λυμπερόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 4-2: Με χατ - τρικ του Κώστα Λυμπερόπουλου

Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Λυμπερόπουλο ο Ακρίτας Κορώνης νίκησε το Σάββατο στην έδρα του με 4-2 τον Αστέρα Αρφαρών και επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από την ήττα από τον Εθνικό Μελιγαλά.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με τρία γκολ οδήγησε τους γηπεδούχους στο τρίποντο απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο, που προηγήθηκε στο σκορ, αλλά έφυγε με άδεια χέρια και παραμένει στην τελευταία θέση.

Ο Αστέρας έχει πάντως πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Η ομάδα των Αρφαρών αιφνιδίασε τον Ακρίτα με τον Γιαννακούντζο στο 15'. Στο 35' όμως ο Ρέκκας έδειξε την άσπρη βούλα και ο Κ. Λυμπερόπουλος με πέναλτι ισοφάρισε. Ο ίδιος παίκτης στο 53' έκανε το 2-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Πεΐδης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Κορώνη. Στο 63' ο Μπούρας μείωσε σε 3-2 δίνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Κ. Λυμπερόπουλος με το τρίτο του προσωπικό γκολ στο 82' "σφράγισε" τη νίκη για τον Ακρίτα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τσοπανάκη.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καγιανάς, Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Κουτσουμπός, Τσελάι, Κυριόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος, Μουτζούρης, Πεΐδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Βανικιώτης (75’ Θ. Μπούρας), Σακκάς (85’ Π. – Χ. Μωραγιάννης), Χριστόπουλος, Παντσιώτης, Φέστας, Γ. Μπούρας, Μπαράι, Κ. Μωραγιάννης (88’ Καρούτας), Γιαννακόπουλος, Γιαννακούντζος (88’ Ε. Σέφα).