Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 17:50

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-1: Με ανατροπή η νέα εντός έδρας νίκη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-1: Με ανατροπή η νέα εντός έδρας νίκη

Μετά τον Ακρίτα Κορώνης, ο Εθνικός νίκησε το Σάββατο στο Μελιγαλά και τον Τέλλο Αγρα με σκορ 4-1 και βλέπει με άνεση τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Αντίθετα η ομάδα των Γαργαλιάνων δεν μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια όσον αφορά την παραμονή.

Ο Τέλλος Αγρας προηγήθηκε μάλιστα στη προχθεσινή αναμέτρηση με τον Διονυσόπουλο στο 32' με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντόπουλου, αλλά οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ανατροπή πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο Σπυρόπουλος στο 37' έκανε το 1-1 και ο Μιχαλέας στο 40' το 2-1. Ο Εθνικός πέτυχε μάλιστα και άλλο τέρμα πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον Σπυρόπουλο στο 42' που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στο 55' ο Σαραντόπουλος έκανε το 4-1 και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Σκόρδος με βοηθούς τους Γεωργαντά και Μπασιλάρη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος – Λίβας, Διακουμάκος, Μπίτζας (67′ Μπούνας), Φέστας, Λάγιος, Ράπτης, Παπαθεοδώρου (84′ Μπίνιος), Καραπετιάν, Σαραντόπουλος (67′ Τσίκας), Μιχαλέας (67′ Κατσαντώνης), Α. Σπυρόπουλος (84′ Παπαργυρίου).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Κωνσταντόπουλος (72' Τσελάι), Βελλησάρης, Ανδρώνης, Ζόμπολος, Οικονομόπουλος (82' Φουλεσάν), Διονυσόπουλος, Τ. Τσόπελας (82' Σταυρόπουλος), Λάζαρης, Σερέτης (72' Νικολόπουλος)