Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2023 13:23

SUPER LEAGUE: Η κορυφή για ΑΕΚ περνά από το Περιστέρι

Γράφτηκε από τον

Με καθυστέρηση ενός μήνα θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ στο Περιστέρι (Τετάρτη 8/3, 17:30, Novasports Prime), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Παιχνίδι που είχε αναβληθεί στις 5 Φεβρουαρίου λόγω της γνωστής ιστορίας με τα... κοντά δοκάρια.
Η τωρινή ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης, πάντως, βρίσκει τον Ατρόμητο εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν, έπειτα από την ήττα στο Χαριλάου από τον Άρη (2-1) και την πρόσφατη ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα (1-1), αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη συμμετοχή στα Play Out. Από το Περιστέρι, πάντως, δεν πέρασε ούτε ο Άρης (0-0), ούτε ο Ολυμπιακός (1-1), ούτε ο ΠΑΟΚ (1-1) ενώ μετά την ΑΕΚ ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, η ΑΕΚ ευελπιστεί να επιστρέψει στην κορυφή της κατάταξης, εκεί όπου είχε βρεθεί για μια και μόνο αγωνιστική, προτού αναβληθεί το παιχνίδι της κόντρα στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό momentum, όπως φάνηκε στο επιβλητικό πέρασμά της από την Κρήτη και το 3-0 επί του ΟΦΗ. Ηταν η έβδομη νίκη στα οκτώ τελευταία ματς για τον «Δικέφαλο». Σίγουρα, το αγωνιστικό τμήμα της «Ενωσης» θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού και τα δύο ντέρμπι που έπονται με τον Ολυμπιακό, για την τελευταία αγωνιστική της Super League, αλλά και τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου.
ΑΠΕ - ΜΠΕ