Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 16:47

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Με “χρυσή” αλλαγή τον Μπακάκη

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Με “χρυσή” αλλαγή τον Μπακάκη

Νίκη ανάσα πήρε χθες ο Τέλλος Αγρας επί του Ολυμπιακού Ανάληψης με 1-0, για την 23η αγωνιστική της Α’ τοπικής.

Μια νίκη που ήρθε μετά από τρεις μήνες για την ομάδα των Γαργαλιάνων, η οποία είχε σε αυτό το διάστημα επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Από την άλλη η ομάδα της Μεσσήνης πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δέχθηκε γκολ στα τελευταία λεπτά και με τη νέα ήττα παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα (της έχουν αφαιρεθεί 10 βαθμοί).
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έχασε ευκαιρίες με τους Διονυσόπουλο (δύο φάσεις), Βελλησάρη και Τσελάι.
Το πολυπόθητο γκολ για τους “ερυθρόλευκους” σημειώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με έναν παίκτη που είχε μπει αλλαγή στο ματς…
Ηταν στο 83’ με τον Καραχάλιο να βγάζει τη σέντρα, τον Διονυσόπουλο να παίρνει την κεφαλιά πάσα και τον Μπακάκη να πλασέ να γράφει το 1-0, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.
Διαιτητής ήταν ο Καυκάς, με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Μπασιλάρη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Ανδρώνης, Βελλησάρης, Ζόμπολος, Οικονομόπουλος (85’ Λάζαρης), Αναστασόπουλος, Τ. Τσόπελας (67’ Μπακάκης), Τσελάι (67’ Σερέτης), Διονυσόπουλος (90’ Κωνσταντόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Παπανδρέου, Μωραγιάννης, Καλογερόπουλος, Διονυσόπουλος (90’ λ.τρ. Στυλιανόπουλος), Θεοδωρόπουλος (87’ Τζότζος), Θεοδοσόπουλος (75’ Ξυδιάς), Τσούνι, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδωρακόπουλος.