Δευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 13:56

Εκτός μάχης από την Εθνική ο Χολέμπας, στη θέση του ο Γιαννούλης

Γράφτηκε από τον

Ακόμη ένα πρόβλημα προέκυψε στην εθνική ομάδα, λίγες ώρες πριν την πρώτη συγκέντρωση των διεθνών στην Αγιο Κοσμά, ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 1016.

Ο Χοσέ Χολέμπας, που χθες αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο του ντέρμπι κορυφής του καμπιονάτο μεταξύ Γιουβέντους και Ρόμα, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να καλεί εσπευσμένα στη θέση του τον Κώστα Γιαννούλη του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά τον Παναγιώτη Κονέ, που αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό παιχνίδι της Ουντινέζε με την Τσεζένα, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να φανεί αν είναι σε θέση να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα δύο επερχόμενα ματς. Ο Ρανιέρι έχει ήδη καλέσει τον Πέτρο Μάνταλο για να αναπληρώσει ενδεχόμενη απώλεια του μέσου της Ουντινέζε.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού αναμένεται να τεθεί κανονικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του.

Οι παίκτες που θα δώσουν το «παρών» την απογευματινή προπόνηση είναι οι Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης, Μανωλάς, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Μάνταλος, Σαμαράς, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Καρέλης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ