Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2023 16:41

ΜΕΘΩΝΗ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-0: Ηττα μετά από 4,5 μήνες!

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-0: Ηττα μετά από 4,5 μήνες!

Την πρώτη ήττα μέσα στο 2023 και δεύτερη στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες στη Μεθώνη από την ομώνυμη ομάδα ο Πάμισος με 1-0.

Οι Νησιώτες είχαν να ηττηθούν μάλιστα από την πρεμιέρα της Α' τοπικής στις 29 Οκτωβρίου και το 1-0 από τον Εθνικό Μελιγαλά!
Ο Πάμισος παραμένει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχει συγκάτοικο πλέον την Εράνη που πέρασε άνετα από την Κορώνη, ενώ στο κόλπο του τίτλου μπήκε και η Κυπαρισσία που κέρδισε εκτός έδρας την Α.Ε. Μάνης και μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή!
Να σημειωθεί ότι στην 24η αγωνιστική όλοι οι πρωτοπόροι είχαν επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές, αλλά μόνο ο Πάμισος "σκόνταψε" κόντρα μάλιστα σε μια ομάδα που είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με σκορ 6-0!
Η Μεθώνη πήρε, ωστόσο, χθες τη "ρεβάνς", χάρη σε ένα γκολ του πολύπειρου Βασίλη Μπεγέτη στο 53' με σουτ σχεδόν από το κέντρο και έβαλε "φωτιά" στις πρώτες θέσεις.
Ο Πάμισος πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι παίζοντας με ψυχή και πάθος, κράτησαν το προβάδισμα και πανηγύρισαν μια νίκη γοήτρου, με την οποία είναι πλέον μόνοι στην έκτη θέση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Κ. Βοσνάκη.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Παυλόγιαννης, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Μίχος (46' Μπάμπαλης), Ράλλης, Χρόνης, Μπεγέτης.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Νινιός, Χαραλαμπόπουλος (82' Μπορχάν), Φιλόπουλος, Μπαστακός, Ντίσα (46' Βλάχος), Αριστομενόπουλος (59' Ρουμελιώτης), Κατσιβαρδέας, Κουλόπουλος (46' Αράπι) Παπαδόπουλος, Τιμπλαλέξης (59' Δεμπεγιώτης).