Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2023 19:07

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 1-0: Με γκολ του Σπυρόπουλου στο 91’

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 1-0: Με γκολ του Σπυρόπουλου στο 91’

Τρίποντο στις καθυστερήσεις πήρε χθες στην έδρα του ο Εθνικός Μελιγαλά που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Ράχη και έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Εθνικός Μελιγαλά βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα κάτι που δείχνει και το γεγονός ότι στα τελευταία 4 παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες και έχει καταφέρει να ξεφύγει από το γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Αντίθετα ο ΠΑΣ Ράχη έχει μόλις μια νίκη και αυτή στα χαρτιά επί του Απόλλωνα για την 21η αγωνιστική και από εκεί και πέρα προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να πάρει βαθμό ή βαθμούς ώστε να μπορέσει να ανανεώσει την παραμονή του στην κατηγορία.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 91’ ο Αθ. Σπυρόπουλος με πλασέ από τη μικρή περιοχή ύστερα από γύρισμα της μπάλας στην περιοχή από τον Γ. Σπυρόπουλο.
Ο Αθ. Σπυρόπουλος είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 27’ όταν ο Παπαθεοδώρου εκτέλεσε φάουλ και ο επιθετικός του Εθνικού επιχείρησε με “ψαλιδάκι” να σκοράρει, όμως ο Κυριακόπουλος κατάφερε να αποκρούσει. Επίσης ένα λεπτό μετά από κόρνερ του Παπαθεοδώρου, ο Σαραντόπουλος με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 62’ ο Σαραντόπουλος προσπάθησε να απειλήσει με διαδοχικά σουτ, όμως ο Κυριακόπουλος κατάφερε να αποκρούσει.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Μπαρδή και Σωτηρόπουλο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος-Λίβας, Διακουμάκος, Μπίτζας, Λάγιος, Φέστας, Ράπτης, Αθ. Σπυρόπουλος, Καραπετιάν, Σαραντόπουλος (90’Τσίκας), Παπαθεοδώρου (85’ Παπαργυρίου), Μιχαλέας (66’ Γ. Σπυρόπουλος).
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλίδης (57’ Σκοπέτος), Βράπι (46’ Ζωγόπουλος), Λιόλος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Τσέρτος, Σκιάς, Θεοδωρόπουλος (73’ Κράκουλι), Μπέγκα (83’ Πιλάτης).