Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2023 19:37

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2: Ανατροπή με Διονυσόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2: Ανατροπή με Διονυσόπουλο

 

Με ανατροπή στο σκορ και πρωταγωνιστή τον Λυμπέρη Διονυσόπουλο, ο Τέλλος Αγρας έφυγε από τα Αρφαρά με το τρίποντο επικρατώντας του Αστέρα με 2-1.

Οι δύο ομάδες προσπαθούν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις ώστε να πετύχουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Το ίδιο έκαναν και στο χθεσινό παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το τρίποντο, καθώς κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0. Αυτό επιτεύχθηκε με δύο τέρματα που σημείωσε ο Λυμπέρης Διονυσόπουλος και κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους 1-2 μέχρι το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή Ηλία Τσουλάκο.
Ο Αστέρας που βρίσκεται στην τελευταία θέση παρότι πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς, μόλις στο 3ό λεπτό, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο Κώστας Σακκάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Βελησάρη και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι. Ο επιθετικός του Αστέρα ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η απάντηση του Τέλλου Αγρα ήρθε μετά από 6 λεπτά, όταν ο Αν. Τσόπελας έκανε κοφτή συρτή σέντρα για τον Διονυσόπουλο, αυτός κοντρόλαρε την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 38’και πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές, ο Αν. Τσόπελας έκανε τη σέντρα και ο Διονυσόπουλος με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα των Γαργαλιάνων κάνοντας το 1-2.
Από εκεί και πέρα καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι δύο ομάδες, ο Αστέρας είχε τις πιο αξιόλογες στο β’ μέρος με τον Γιαννακόπουλο δύο φορές με ισάριθμες κεφαλιές από καλή θέση, που δεν μπόρεσε να σκοράρει και ο Πετρόπουλος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.
Στο β’ ημίχρονο είχε και η φιλοξενούμενη ομάδα δύο καλές φάσεις για να σκοράρει. Στο 60’ από κάθετη μπαλιά του Αν. Τσόπελα, ο Σερέτης βγήκε μόνος απέναντι στο Π. Μπούρας, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 80’ από κάθετη πάσα Διονυσόπουλου ο Τσελάι βγήκε τετ-α-τετ με τον Π. Μπούρας, όμως υπό πίεση αντιπάλου του έχασε την ισορροπία του και δεν κατάφερε να απειλήσει.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Γεωργαντά, Μπασιλάρη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Βανικιώτης (65’ Θ. Μπούρας), Χριστόπουλος, Παντσιώτης, Κ. Μωραγιάννης, Φέστας, Γ. Μπούρας, Μπαράι (65’ Πετρόπουλος), Κ. Σακκάς, Γιαννακόπουλος, Γιαννακούντζος (80’ Περ. Μωραγιάννης)
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Ανδρώνης, Βελησάρης, Ζόμπολος (88’ Κωνσταντόπουλος), Οικονομόπουλος (67’ Τσελάι), Αναστασόπουλος, Σερέτης (67’ Μπακάκης), Διονυσόπουλος, Αν. Τσόπελας (73’ Λάζαρης).