Τρίτη, 14 Μάρτιος 2023 16:55

Μπίζιος για Απόλλωνα Λάρισας: «Δεν μπορούσαμε να δεχθούμε άλλο εξευτελισμό και πέφταμε κάτω»

Γράφτηκε από τον
Μπίζιος για Απόλλωνα Λάρισας: «Δεν μπορούσαμε να δεχθούμε άλλο εξευτελισμό και πέφταμε κάτω»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας στον αγώνα-παρωδία με τον Ηρακλή μίλησε για το λόγο που οι παίκτες του έπεφταν κάτω στο δεύτερο ημίχρονο.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Μιχάλης Μπίζιος, γιατί οι παίκτες του που ήταν λιγότεροι και ελλιπέστατα προετοιμασμένοι, μετά το 6-0 του Ηρακλή αποφάσισαν να διακοπεί το παιχνίδι γιατί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται και άρχισαν να πέφτουν. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Metropolis 95,5, οι παίκτες του είχαν να προπονηθούν 40 μέρες.
«Έχουμε και την στεναχώρια με τον Απόλλωνα Λάρισας, μετά την στεναχώρια που έχουμε για τα Τέμπη και το δυστύχημα. Είπα και μετά τον αγώνα, πως είναι ντροπή αυτό που συνέβη για το ποδόσφαιρο και την Λίγκα. Ήμουν από την πρώτη στιγμή αντίθετος για να κατέβει η ομάδα να παίξει με τον Ηρακλή. Τα παιδιά είχαν να κάνουν προπονήσεις 40 ημέρες. Ορισμένα παιδιά είχαν διάφορα προβλήματα όμως χθες ορισμένα από αυτά παρουσιάστηκαν για να παίξουν. Ήρθαν αυτοβούλως. Τα προβλήματα βγήκαν πριν από την έναρξη του αγώνα. Με 11 ξεκινήσαμε. Κάναμε δύο αλλαγές και είχαμε ορισμένα προβλήματα στο ημίχρονο. Δεν μπορούσαν όμως να συνεχίσουν στον αγώνα ορισμένοι παίκτες και μου ζήτησαν να σταματήσουν. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούσα να επέμβω. Δεν μπορούσαμε να δεχθούμε άλλο εξευτελισμό και πέφταμε κάτω», τόνισε.
«Εγώ τους είπα να συνεχίσουν να παίζουν, αυτοί όμως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Θα υπήρχε και ένα σκορ εξευτελιστικό, εάν συνεχίζονταν το παιχνίδι. Είδα το σκορ να ανεβαίνει υπέρ του Ηρακλή και τους είπα πως είναι προτιμότερο να διακοπεί το ματς. Όλα τα παιδιά αποφάσισαν να μην συνεχιστεί το παιχνίδι. Έπρεπε να υπάρχει και σεβασμός. Δεν μίλησα με τον προπονητή του Ηρακλή, είχαν μιλήσει άλλα άτομα με την ομάδα. Υπάρχει όμως και ένα όριο. Είναι μία απόφαση δύσκολη αλλά την πήραμε. Οι Έλληνες παίκτες του Ηρακλή μας είπαν ότι πήραμε μία σωστή απόφαση γιατί δεν θέλαμε να εξευτελιστούμε περισσότερο», πρόσθεσε.
Όσο για την κατάσταση στην ομάδα του; «Είμαστε μόνοι μας. Δεν υπάρχει κανείς από την διοίκηση για να αναλάβει μία ευθύνη. Την Κυριακή που έρχεται δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φθάσουμε στο ίδιο σημείο και να πάμε να παίξουμε σε έναν αγώνα στον οποίο δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε ως ομάδα. Με τα παιδιά που μίλησα λίγο, μου είπαν "Μιχάλη δεν πρέπει να βιώσουμε κάτι ανάλογο και την επόμενη Κυριακή". Ήρθαμε μόνοι μας, δεν θέλω να πω κάτι ντροπιαστικό για την ομάδα. Με λεωφορείο ήρθαμε. Το λεωφορείο το έβαλε ο κ. Τσακίρης, πάλι καλά. Κατά τα άλλα γυρίσαμε και πάλι στο ίδιο σημείο. Ζητάμε συγγνώμη γιατί τα παιδιά δεν μπορούσαν να αντέξουν μεγαλύτερη γελοιοποίηση».
Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ