Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2023 04:30

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στο Αστρος σήμερα με Αρκαδία σε εξ’ αναβολής αγωνιστική

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στο Αστρος σήμερα με Αρκαδία σε εξ’ αναβολής αγωνιστική

Στο Αστρος Κυνουρίας θα βρεθούν σήμερα οι μικτές ομάδες Μεσσηνίας (Κ14 και Κ16) για να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Οι αναμετρήσεις είναι για την 1η αγωνιστική των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων και έχουν αναβληθεί δύο φορές, την πρώτη λόγω κακοκαιρίας και την δεύτερη εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Η Κ6 προέρχεται από την άνετη νίκη με 4-0 επί της Αργολίδας την περασμένη εβδομάδα, ενώ η Κ14 είχε ηττηθεί με 2-0 στο “Γ. Λουκαρέας” από την Αργολίδα.
Ο αγώνας της Κ14 θα ξεκινήσει στις 12 μ. και της Κ16 στις 2.30 μ.μ., με την αποστολή να αναχωρεί στις 7.45 το πρωί από το “Γ. Λουκαρέας”.
Η αποστολή της Κ14 είναι η εξής:
Χότζα, Δημητρίου, Αλάμαρας, Ρερρές, Βαρελάς, Μαντάς (Π.Σ. Καλαμάτα), Γιαννουλάκης (Πατίστα), Κομπότης, Μαθιός, Σαρδελάς, Κουρεντζής, Καράμπελας (Αίαντας), Πανταζέλος, Κάτσος, Παπαδόπουλος, Σταθάς, Κιοσσές (Δαναός), Παπαδόπουλος (Α.Ο. Διαβολιτσίου), Χριστόπουλος (Αρις Καλαμάτας), Δεσποτόπουλος (Εράνη).
Η αποστολή της Κ16 είναι η εξής:
Σ. Βαρελάς, Γκίζας, Ντόντα, Χότζα, Τσαούσης (Π.Σ. Καλαμάτα), Τζαννές (Αρις Καλαμάτας), Δουφεξής, Ζαχαριάς, Δημόπουλος (Αίαντας),
Κυριακόπουλος, Ντερβίσι (Πράσινα Πουλιά), Ρουσσέας, Παπαδόπουλος (Παναθηναϊκός Καλαμάτας), Τζαναδάμης (Αναγέννηση Παραλίας), Καρούμπαλης (Α.Ε. Μάνης), Γ. Σεντεμέντες, Γεωργουλέας (Πανθουριακός), Ντελής (Α.Ο. Διαβολιτσίου), Πλιός (Ακαδημία Παμίσου), Σταυρόπουλος (Δαναός).
Τα παιχνίδια θα διαιτητεύσουν οι Αργυρόπουλος, Τάγκαλης και Παπαδημητρίου, από την Κορινθία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ