Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2023 17:17

Μακριά από τη νίκη για 5ο σερί ματς η Καλαμάτα, 0-0 με ΑΕΚ Β' (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Μακριά από τη νίκη για 5ο διαδοχικό παιχνίδι (2 ήττες και 3 ισοπαλίες) έμεινε η Καλαμάτα που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΚ Β' σήμερα στα Σπάτα, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της
15ης αγωνιστικής στο β' όμιλο της Super League.

Ενα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, που θα ξεχαστεί από όσους βρέθηκαν στο "Σεραφίδειο", αλλά και όσους το παρακολούθησαν από την ΕΡΤ3.
Η μοναδική καλή στιγμή της "Μαύρης Θύελλας" στο ματς ήταν στο 76' με το διαγώnιο σουτ του Μοζέρ να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Μία ουσιαστικά καλή φάση είχε στο ματς και η ΑΕΚ, στο 85' με τον Ταϊρη να αποκρούει το σουτ από πλάγια θέση του Γκαρσία.
Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν τη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, ενώ η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έπαιξε με μαύρα περιβραχιόνια.
Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Καλαμάτα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς σε 14 αγώνες.
AEK B': Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Ντάικο, Λάτσι, Παρράς (77′ Σταμούλης), Ρουκουνάκης (29′ λ.τ Δημητρίου), Λέλεκας (62′ Χριστόπουλος), Μπότος, Κορομηλάς (62′ Τζούντα Γκαρσία), Γκολφίνος, Ζίνι.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μοζέρ, Ασίγκμπα, Μπαξεβάνος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Άλβες (83′ Κωνσταντινόπουλος), Τάτος, Βασιλογιάννης, Αρναρέλλης (71′ Λουκάζικ), Πασάς (87′ Μπουλλάρι).