Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 07:43

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Η προσοχή στον Ζακυνθιακό - εισιτήρια την Κυριακή στο νέο περίπτερο, ανακοινώθηκαν οι χορηγοί

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκε από χθες η "Μαύρη Θύελλα" η οποία μετά την 20ήμερη διακοπή αρχίζει την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ζακυνθιακό (4 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) που θα γίνει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.


Οι «μελανόλευκοι» του Νίκου Κουρμπανά θα προσπαθήσουν να ξαναμπούν στο πρωτάθλημα όπως ακριβώς… σταμάτησαν στις 21 Σεπτεμβρίου: Με μια ακόμη νίκη, την τρίτη σε ισάριθμα ματς, η οποία θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας και επιπλέον θα κρατήσει ακμαίο το ηθικό και την καλή ψυχολογία που έχει η ομάδα μετά τις νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια.
Οι παίκτες, μετά το ρεπό της Κυριακής, επέστρεψαν χθες στο γήπεδο και άρχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ζακυνθιακό, το οποίο αναμένεται αρκετά δύσκολο. Η ομάδα της Ζακύνθου έχει μόλις ένα βαθμό μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της, ωστόσο έχει καλό ρόστερ, θεωρητικά διαθέτει μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και στην "Μαύρη Θύελλα" περιμένουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο την Κυριακή.

Τα αγωνιστικά νέα…

Αγωνιστικά, στις προσεχείς προπονήσεις θα φανεί αν και ποιοι από τους τραυματίες θα είναι έτοιμοι για την Κυριακή, με τους Σκάρο και Δημητριάδη να έχουν μπει στις προπονήσεις (χθες πάντως έκαναν ατομικό) και να θέτουν υποψηφιότητα για μια θέση στην αποστολή.
O Ρούσσης είχε πάθει ένα διάστρεμμα α' βαθμού την περασμένη Παρασκευή και προς το παρών είναι αμφίβολος και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Τριάντος και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή.
Εκτός θα είναι σίγουρα οι Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες αναμένεται να είναι στην διάθεση του Κουρμπανά.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Το πρόγραμμα της
3ης αγωνιστικής

Αρκετά ματς με έντονο ενδιαφέρον περιλαμβάνει η τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου. Ο Πανελευσινιακός δοκιμάζεται στην Κάτω Αχαγιά και ο Αιολικός θα παίξει εκτός με Μανδραϊκό ενώ ο Παναργειακό με τον Καββακά πλέον στον πάγκο θα υποδεχθεί τον Βύζα Μεγάρων. Αναλυτικά το πρόγραμμα...
Αχαϊκή - Πανελευσινιακός
Μανδραϊκός - Αιολικός
ΠΑΟ Βάρδας - Ερμής Κιβερίου
Καλαμάτα - Ζακυνθιακός
Παναρκαδικός - Δόξα Μανωλάδας
Παναργειακός - Βύζας Μεγάρων
Αστέρας Μαγούλας - Κύμη
Ρεπό: ΠΑΟ Λουτρακίου
• Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ.


Εισιτήρια την Κυριακή
στο νέο περίπτερο

Το περίπτερο της "Μαύρης Θύελλας" στην παραλία της Καλαμάτας (Ναυαρίνου και Φαρών) θα λειτουργήσει για πρώτη φορά την Κυριακή. Θα γίνεται από το πρωί διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ζακυνθιακό ενώ θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης για όποιον θέλει να διαφημιστεί.
Στο γήπεδο θα τοποθετηθούν οι νέες διαφημιστικές πινακίδες (όπου υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ομάδας Νίκο Νίκα) και προσεχώς (από το επόμενο εντός έδρας ματς) θα είναι έτοιμο και το… κινητό περίπτερο το οποίο θα διανέμει ήδη μπουτίκ στο γήπεδο.

Οι χορηγοί
στη φανέλα

Tέλος, η ομάδα ανακοίνωσε χθες ότι η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων TOYOTA – ΚΑΚΟΥΡΟΣ θα είναι ο βασικός χορηγός στην φανέλα της Καλαμάτας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: «Επίσης, αρχής γενομένης του αγώνα που ακολουθεί με τον Ζακυνθιακό, την εμφάνιση της Καλαμάτας θα κοσμούν τα λογότυπα τριών ακόμη χορηγών της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, στην φανέλα θα υπάρχει διαφήμιση από τα καφεκοπτεία Σπίνος και τις ασφάλειες Λαλάκος- Γερονικολός ενώ στο σορτσάκι θα υπάρχει διαφήμιση του γυμναστηρίου Reaction».