Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2023 19:54

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-0: Νίκη μετά από δύο μήνες για τους γηπεδούχους (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ενα ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό για τον ΠΑΣ Ράχη ώστε να φτάσει στη νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Αρφαρών το Σάββατο στο Δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”.

Τελευταία νίκη εντός αγωνιστικού χώρου για τον ΠΑΣ Ράχη ήταν δύο μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, όπου και τότε είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ το Καλό Νερό. Οι νικητές κατάφεραν να σκοράρουν σε τρεις από τις φάσεις που είχαν στο πρώτο μέρος και να φτάσουν στη νίκη. Με αυτό το τρίποντο έκαναν άλλο ένα βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά έχει αρκετό δρόμο μέχρι να πετύχουν το στόχο τους.
Ο Αστέρας φάνηκε περισσότερο στο β’ ημίχρονο και παρότι ήταν πίσω στο σκορ έκανε τη προσπάθεια του σε όλο το 45λεπτο, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μ. Τσέλα. Πλέον η προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Μπέγκα, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” της εστίας του Π. Μπούρα. Στο 31’ ο Γ. Μπούρας ανέτρεψε στην περιοχή τον Σκιά και ο διαιτητής Καυκάς σφύριξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέρτος και έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας παράλληλα και το 3ο του γκολ με τον ΠΑΣ Ράχη. Οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι λίγο πριν την ανατροπή υπήρχε οφσάιντ που δεν δόθηκε. Το τελικό 3-0 έγινε στο 42’ όταν σε σύγχυση στην περιοχή ο Π. Μπούρας προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, η οποία κτύπησε στο γόνατο του Ζωγόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα.
Ο Αστέρας είχε κάποιες φάσεις στο β’ ημίχρονο με πιο αξιόλογη αυτή του 70ού λεπτού όταν ο Παντσιώτης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη συμβολή των δοκαριών.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Π. Νικολόπουλο, Χ. Μπουρίκα.

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι, Θεοδωρόπουλος (67’ Σκοπέτος), Λιόλιος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Τσέρτος (81’ Κότσης), Σκιάς, Κράκουλι (60’ Βράπι), Μπέγκα (81’ Πιλάτης), Ζωγόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Βανικιώτης (79’ Σέφα), Χριστόπουλος, Παντσιώτης, Π. Μωραγιάννης (46’ Πετρόπουλος), Φέστας (46’ Θ. Μπούρας), Γ. Μπούρας, Μπαράι, K. Σακκάς (85’ Χ. Μπούρας), Γιαννακόπουλος, Γιαννακούντζος (85’ Καρούτας).