Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2023 17:11

H Κηφισιά επιστρέφει στη φυσική της έδρα

Γράφτηκε από τον

Η Κηφισιά γνωστοποίησε πως η ομάδα επιστρέφει στην έδρα της, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο «Ζηρίνειο».

Η Κηφισιά επιστρέφει στο γήπεδό της μετά από αρκετούς μήνες απουσίες εξαιτίας των εργασιών που λάμβαναν χώρο. Την Πέμπτη 23 Μαρτίου οι παίκτες θα προπονηθούν για πρώτη φορά φέτος στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Το βασικό στάδιο των έργων έχει ολοκληρωθεί κι εκκρεμούν κάποιες βελτιωτικές εργασίες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο και αφού τελειώσουν θα μπορεί το γήπεδο και πάλι να φιλοξενήσει επίσημα παιχνίδια.

Μάλιστα, πριν από την έναρξη της αυριανής προπόνησης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Κηφισιά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Κηφισιά έχει φέτος αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, στην Καισαριανή, την Ριζούπολη και την Ηλιούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Μετά από αρκετούς μήνες, η αναμονή λαμβάνει τέλος για την Κηφισιά. Η επιστροφή στο “σπίτι” της είναι γεγονός!

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα βρεθούν για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση.

Η ομάδα μας επιστρέφει στη φυσική της έδρα, σε πρώτη φάση με τη δυνατότητα της πραγματοποίησης των προπονήσεων της, με τις λοιπές βελτιωτικές εργασίες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο ώστε σύντομα το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς να φιλοξενήσει ξανά τους επίσημους αγώνες της ομάδας μας.

Πριν από την έναρξη της αυριανής προπόνησης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Κηφισιά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου».
Πηγή: www.gazzetta.gr