Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2023 18:42

Τουρνουά ποδοσφαίρου τον Απρίλιο στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Τουρνουά ποδοσφαίρου τον Απρίλιο στην Καλαμάτα

Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου θα συνδιοργανώσουν ο Α.Ε.Π.Σ. Αρις Καλαμάτας, η cακαδημία του “Tornados p.f.a” και η “acropolis academy”.

Το τουρνουά αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες και θα διεξαχθεί σε εφτά ηλικιακές κατηγορίες σε δύο περιόδους, ενώ θα έχει διάρκεια πέντε ημερών.
Στους αγώνες θα λάβουν μέρος ομάδες από αρκετά μέρη της Ελλάδας, όπως οι κεντρικές σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς, η Π.Α.Ε. Ιωνικός, η Α.Ε.Κ. Roots, ο Α.Ο. Γλυφάδας, καθώς και ομάδες από Εύβοια, Λευκάδα, Τρίπολη, Κρήτη, Κόρινθο και Σπάρτη που θα πλαισιώσουν τους συλλόγους του νομού Μεσσηνίας, σε μια γιορτή με πάνω από 1000 αθλητές. Oι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου “River West Kalamata Sports Park” τα οποία διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα καθώς και σε γήπεδα του δήμου Καλαμάτας. Η φιλοξενία των ομάδων θα γίνει κατά κύριο λόγο στο ξενοδοχείο “Εlite City Resort”.  Η εκδήλωση θα έχει την υποστήριξη της περιφέρειας Πελοποννήσου, του δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
“Σκοπός μας και στόχος μας είναι η ασφαλής διοργάνωση των αγώνων, η ευχαρίστηση των παιχνιδιών από τους αθλητές αλλά και η γνωριμία και επίσκεψη στην όμορφη πόλη μας από ένα εναλλακτικό είδος τουρισμού (αθλητικός τουρισμός )”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ