Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2023 19:35

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0: Σημαντικό βήμα για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0: Σημαντικό βήμα για την παραμονή

Πολύτιμη νίκη πέτυχε χθες ο ΠΑΣ Ράχη, επικρατώντας στο “Π. Μπαχράμης” του Τέλλου Αγρα με 2-0 και έκανε άλλο ένα βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η Καλαματιανή ομάδα κατάφερε με τέρματα του Αρη Μπέγκα στο πρώτο 45λεπτο και του Αγγελου Τσέρτου στο β’ ημίχρονο να πάρει τρεις σημαντικούς πόντους, που θα βοηθήσουν ώστε η ομάδα να μπορέσει να υλοποιήσει το στόχο της παραμονής της στην Α’ τοπική.

Στο χθεσινό παιχνίδι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να συνεχίζουν τον αγώνα για τη σωτηρία. Ομως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και επικράτησαν προσθέτοντας τρεις ακόμη πόντους που θα τους βοηθήσουν στην υλοποίηση του στόχους τους. Οι φιλοξενούμενοι παρότι μπήκαν στο παιχνίδι για να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα δημιούργησαν λίγες φάσεις, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Στο 9’ ο Κράκουλι έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Σαρρής απέκρουσε με τα πόδια. Στο 28’ ο Μπέγκα “έκλεψε” την μπάλα από τον Βελησσάρη μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 1-0. Στο 42’ ο Αναστασόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και στη συνέχεια έφτασε στον Οικονόμοπουλο που σούταρε χωρίς καθυστέρηση από το ημικύκλιο της περιοχής και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Τσέλα. Στο 44’ ο Μπέγκα με το τακουνάκι έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Τσέρτο, ο Βελησσάρης δεν μπόρεσε να την διώξει και ο έμπειρος επιθετικός μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Σαρρής στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 54’ ο Λιόλιος με φάουλ έστειλε την μπάλα στην περιοχή ο Παναγιωτόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα να φύγει άουτ ελάχιστα από τη συμβολή των δοκαριών. Στο 64’ ο Καραχάλιος με φάουλ από μακριά έστειλε την μπάλα στην περιοχή, ο Αναστασόπουλος κινήθηκε στην πορεία της έκανε το πλασέ, όχι όπως θα ήθελε και την μπλόκαρε ο Τσέλα. Στο 68’ μακρινό φάουλ του Παναγιωτόπουλου ο Τσέρτος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία και έφυγε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 82’ ο Σκιάς έκανε τη σέντρα ο Τσέρτος πέρασε πίσω από τους αμυντικούς κοντρόλαρε την μπάλα και με σουτ στη δεξιά μεριά της εστίας του Σαρρή σημείωσε το τελικό 2-0.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Γιαλικάρη, Ταβουλαρέα.

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τσέλα, Παυλής, Λιόλιος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας (89’ Κότσης), Κράκουλι (75’ Βράπι), Σκιάς, Κ. Θεοδωρόπουλος (56’ Κιόρρι), Τσέρτος (89’ Σκοπέτος), Ζωγόπουλος, Μπέγκα (56’ Πιλάτης).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος (77’ Λάζαρης), Θ. Τσόπελας, Ανδρώνης, Βελησσάρης (46’ Κωνσταντόπουλος), Ζόμπολος, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Σερέτης (70’ Νικολόπουλος), Διονυσόπουλος, Αν. Τσόπελας (46’ Τσελάι).