Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2023 13:42

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Τρεις νίκες για Λαζαρίδη με την Εθνική ομάδα στην Αττάλεια

Γράφτηκε από τον

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο τένις με αμαξίδιο συμμετείχε από 21-26 Μαρτίου ο Γιώργος Λαζαρίδης με την Εθνική ομάδα στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο καλαματιανός πρωταθλητής είχε συμπαίκτες τους Μείνω Σταμάτη και Ντίνο Διαλεκτόπουλο, ενώ ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Γιώργος Κόντος που συνόδευσε φυσικά την αποστολή στη γείτονα χώρα.
Η Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο έπαιξε κόντρα σε Ουγγαρία, Πολωνία, Ιταλία και Εσθονία και κατάφερε να νικήσει την Εσθονία ύστερα από δυνατά παιχνίδια που έδωσε.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης στο μονό τα πήρε περίφημα μιας και κατόρθωσε να κάνει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες (η ήττα του ήταν σε ματς στα τρία σετ), στην πρώτη διοργάνωση της χρονιάς που συμμετείχε.

“Συνέχεια στην δουλειά με καθημερινή προσπάθεια, με συνέπεια και αφοσίωση, για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων μιας δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς.
Ευχαριστώ πολύ τους συναθλητές μου, Μείνω Σταμάτη και Ντίνο Διαλεκτόπουλο, τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο, την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την στήριξη και την αγάπη”, αναφέρει σε δήλωση του ο καλαματιανός πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο.