Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2023 11:42

ΕΡΑΝΗ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 2-0: Ενα ακόμη βήμα για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 2-0:  Ενα ακόμη βήμα για τον τίτλο

Ενα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική έκανε χθες η Εράνη που επιβλήθηκε με 2-0 στα Φιλιατρά της Ράχης.

Οι “πράσινοι” πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και με αυτή τη νίκη διατήρησαν το +3 από τον δεύτερο Πάμισο, επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δύο καλές στιγμές με τον ορεξάτο Γεωργιόπουλο στο πρώτο 20λεπτο.
Στο 24’ άνοιξε το σκορ όταν μετά από ενέργεια του Γεωργιόπουλου, ο Λιόλιος έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Πέππα στο 38’.
Στο 53’ ακυρώθηκε γκολ του Μιχαλόπουλου ως οφσάιντ, όμως στο 58’ έγινε το 2-0 με σουτ του Βασιλόπουλου από το ύψος του πέναλτι.
Οι γηπεδούχοι που έλεγχαν τον ρυθμό είχαν μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 80’ με τον Γκεβόρι, ενώ το σημαντικό είναι πως κράτησαν για ένα ακόμη ματς το μηδέν στην άμυνα.
Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Λιανό και Αντωνόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (78’ Χάρμπας), Πέππας, Μιχαλόπουλος (83’ Πλακάς), Γκεβόρι (88’ Κουρούβανης), Γεωργιόπουλος, Χρονόπουλος (78’ Νικολακόπουλος), Βασιλόπουλος, Μπάρκας (90’ Καραχάλιος).
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τσέλα, Κιόρι, Παυλής, Λιόλιος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Κράκουλι (85’ Βράπι), Πιλάτης, Θεοδωρόπουλος, Τσέρτος (80’ Κότσης), Ζωγόπουλος.