Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2023 17:20

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-2: Νέα νίκη με Παπαθεοδώρου

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Παπαθεοδώρου ο Εθνικός Μελιγαλά νίκησε χθες στη Σπερχογεία με 2-0 την ομώνυμη ομάδα και έδωσε συνέχεια στη νίκη επί του Πανθουριακού.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές, όπου έχει ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Εράνη στα Φιλιατρά. Για τη Σπερχογεία ήταν η τρίτη σερί ήττα. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν πάντως πρόβλημα παραμονής.

Ο Εθνικός ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ στην κίνηση του Παπαθεοδώρου έπειτα από σέντρα του Γ. Σπυρόπουλου. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαραντόπουλου. Παρ’ όλα πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 86’ με τον Παπαθεοδώρου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Σωτηρόπουλο.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Λογιώτης, Τζεφερεμιναίος, Π. Δημητρίου, Λένα, Σεφεράσι, Ηλιόπουλος, Μούρτο (63’ Παναγιωτόπουλος), Ι. Σαούτης, Σούλα (46’ Π. Σαούτης), Μαρίνος (77’ Ι. Δημητρίου), Η. Δημητρίου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κρυεμάδι, Διακουμάκος, Μπίτζας, Φέστας, Λάγιος, Ράπτης, Α. Σπυρόπουλος (90’ Κατσαντώνης), Παπαθεοδώρου, Σαραντόπουλος, Μιχαλέας (75’ Καραπετιάν), Γ.Α. Σπυρόπουλος (86’ Παπαργυρίου).