Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2023 15:49

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: No name και Tuba Libre πέρασαν στη β’ φάση

Γράφτηκε από τον

Οι ομάδες “No name/ Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ” και “Tuba Libre” προκρίθηκαν στη β’ φάση του κυπέλλου ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” μετά τις νίκες που σημείωσαν με 4-1 και 7-0 επί των ομάδων “Γυψοσύνθεση Ντάσης” και “No Pasaran” αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση έχει πάρει η “Μπαρτσελιώμα”, η οποία στον αγώνα της πρεμιέρας, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας είχε κερδίσει με 3-1 την “Estrada”
Αναλυτικά, η εικόνα στα δύο παιχνίδια που έγιναν την Τρίτη και την Τετάρτη, είναι:

“ΝΟ ΝΑΜΕ/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ” - “ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ” 4-1

Η ομάδα No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου μετά τη νίκη της με 4-1 επί της ομάδας Γυψοσύνθεση Ντάσης με 4-1, σε ματς που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.
Οι νικητές μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν με τη συμπλήρωση σχεδόν 25 λεπτών στο ματς να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, καθώς πέτυχαν 3 γκολ. Από εκεί και μετά το έργο τους ήταν εύκολο και κατόρθωσαν στα τελευταία λεπτά να πετύχουν ακόμη ένα και να κλείσουν το σκορ. Η Γυψοσύνθεση Ντάσης κατάφερε σχεδόν έναν 15λεπτο από την έναρξη του β’ ημιχρόνου να μειώσει σε 3-1, όμως δεν μπόρεσε από εκεί και μετά να απειλήσει την εστία του Σταθά ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη.
Στο 11’ ο Πανταζής με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 16’ ο Δωδέκατος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε και σε σώμα αμυντικού κατέληξε στην αριστερή πλευρά της εστία του Μάρη και έγινε έτσι το 2-0. Στο 22’ ο Δωδέκατος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 53’ από κόρνερ του Τσαναλία ο Πέτρος Λιανός με κεφαλιά μείωσε προσωρινά σε 3-1. Στο 77’ ο Χελάς έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι κινήθηκε ο Σκαρπαλέζος έκανε την κεφαλιά απέκρουσε ο Μάρης στην επαναφορά προσπάθησε με σουτ από κοντά να σκοράρει όμως απέκρουσε και πάλι ο Μάρης. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Σκαρπαλέζος πρόλαβε δύο αμυντικούς που ήταν έτοιμοι να τη διώξουν και την έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημήτρης Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Νίκο Σκόρδο, Παναγιώτη Πανόπουλο.
ΝΟ ΝΑΜΕ/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ: Σταθάς, Θεοδωρόπουλος (41’ Ασημακόπουλος), Μητσέας (41’ Κουνάδης), Σπυρόπουλος, Αργάνης, Τζίφας, Κωστόπουλος (32’ λ.τρ. Κοτσίλας), Γυφτέας (41’ Παπαδέας), Δωδέκατος (41’ Κοψαχείλης), Πανταζής (41’ Σκαρπαλέζος), Χελάς.
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ: Μάρης, Τσαναλίας (65’ Σταματόπουλος), Ισούφι, Καραμπέτσος, Καυκάς, Φουρναράκος, Τενέντες (61’ Αντ. Λιανός), Πετρ. Λιανός (70’ Τούρλας), Ντάσης (64’ Αντονε), Δ. Χανδρινός (70’ Πλακιάς), Ντόρι.

“NO PASARAN” – “TUBA LIBRE” 0-7

Με επιβλητική σε σκορ νίκη η Tuba Libre κέρδισε τη No Pasaran και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.
Το τρίτο παιχνίδι της Α’ φάσης του κυπέλλου δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό όσο τα δύο προηγούμενα, αφού η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα πήρε μια άνετη νίκη.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ ο Σπανός με φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Δημητρακόπουλου. Στο 9’ ο Σπανός λίγο έλειψε να σκοράρει και πάλι όταν από τη γωνία της περιοχή με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή σχεδόν των δοκαριών. Στο 27’ ο Σπυρόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ντάμπλο και ο διαιτητής Γεωργαντάς σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπακέας στην αριστερή πλευρά εκεί όπου έπεσε ο Δημητρακόπουλος και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 34’ ο Αντ. Χριστόπουλος με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 47’ ο Τζουμάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3. Στο 63’ ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα του Ανδριανόπουλου κοντρόλαρε την μπάλα σχεδόν στο α’ δοκάρι και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0-4.

Στο 65’ ο Τζουμάκης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μπολέλ και ο διαιτητής σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Ανδριανόπουλος με εύστοχη εκτέλεση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 68’ ο Τζουμάκης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 0-6 πετυχαίνοντας παράλληλα το 3ο προσωπικό του γκολ. Στο 73’ ο Μουλαβασίλης με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-7
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρήστος Γεωργαντάς με βοηθούς διαιτητές τους Γιώργο Βανικιώτη, Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε στο 22’ ο Τζουμάκης.
NO PASARAN: Δημητρακόπουλος, Δονάτος (41’ Γεωργόπουλος), Μούργος (54’ Μπαγιαμπού), Ντάμπλο (41’ Μπολέλ), Κακάρογλου (41’ Θεοδωρακόπουλος), Γιακουμής, Μαυροειδέας (52’ Καπετανάκης), Χαλκιάς (60’ Μιχαλόπουλος), Σιψάς (34’ Πετσόπουλος), Παναγόπουλος (41’ Βασιλόπουλος), Λαδάς.
TUBA LIBRE: Κ. Κοσμάς (60’ Κισκήρας), Αντ. Χριστόπουλος, Τζουμάκης, Αρ. Κοσμάς, Μπακέας (52’ Μουλαβασίλης), Σπανός, Σπυρόπουλος (52’ Ανδριανόπουλος), Κουλιούτσος (60’ Δρούλιας), Φιλανδριανός (41’ Κρεμμύδας), Παπαδάτος (41’ Καρελλάς), Δ. Χριστόπουλος (41’ Παπαδόπουλος).
* Χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι της Α’ φάσης του κυπέλλου, ανάμεσα σε ΚΤΕΛ και Ουρανοκατέβατους.