Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 17:05

ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Σήμερα ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Σήμερα ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου (φωτό)

Με τους αγώνες της ημιτελικής φάσης θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα το κύπελλο ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Σήμερα θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός όπου η Μπαρτσελιώμα (φωτό) θα αντιμετωπίσει τη No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ και μεθαύριο Τετάρτη θα αναμετρηθούν οι Tuba Libre με το ΚΤΕΛ.
Οι παραπάνω δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης” και έχουν οριστεί να αρχίσουν στις 9 το βράδυ.

Το ΚΤΕΛ 2-0 τους Ουρανοκατέβατους

Με σκόρερ το Νίκο Εμμανουήλ, το ΚΤΕΛ νίκησε τους Ουρανοκατέβατους με 2-0 και πήρε την πρόκριση στο επόμενο γύρο του κυπέλλου ποδοσφαίρου.
Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν από το ξεκίνημα τη νίκη, που θα τους έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η ομάδα του ΚΤΕΛ κατάφερε με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος να προηγηθεί στο σκορ με 2-0 και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Οι Ουρανοκατέβατοι απείλησαν και αυτοί με τη σειρά τους, όμως δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.
Στο 18’ ο Εμμανουήλ σούταρε από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής και παρότι ο Κατσιώλης βρήκε τη μπάλα με το χέρι δεν κατάφερε να της αλλάξει πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 31’ σε μπροστινή μπαλιά ο Εμμανουήλ έγινε αποδέκτης της μπάλας και βλέποντας τον Κατσιώλη να βγαίνει από την εστία του για να του κλείσει το οπτικό πεδίο, με ψηλοκρεμαστό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα και πέτυχε το 2-0. Στο 37’ δυνατό διαγώνιο σουτ του Στριλιγκά απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Τσιγαρίδης που έπεσε στην αριστερή του γωνία. Στο 39’ δυνατό σουτ του Σαρδελά τη βρήκε με τα χέρια ο Τσιγαρίδης στη συνέχεια κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι έσκασε στο έδαφος και ο Παπαστεργίου προσπάθησε να σκοράρει με σουτ όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον Τσιγαρίδη που μπλόκαρε.

Στο 57’ σουτ του Σταματόπουλου απέκρουσε ο Κατσιώλης και η μπάλα έφυγε πλάγια, την πρόλαβε ο Εμμανουήλ έκανε το διαγώνιο σουτ, όμως κόντραρε σε σώμα αμυντικού και χάθηκε καλή ευκαιρία για γκολ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ευάγγελος Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Ευθύμιο Κορομηλά, Γιώργο Βανικιώτη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Παπαγεωργίου (21’).
ΚΤΕΛ: Τσιγαρίδης, Κ. Στασινόπουλος, Καμπουγέρης, Καράμπελας, Βασιλόπουλος (72’ Ζαγαρέλος), Δ. Ηλιακόπουλος (41’ Αθανασόπουλος), Μπόρα (68’ Μέντζας), Σταματόπουλος (68’ Γ. Δωδέκατος), Γ. Στασινόπουλος (51’ Καδάς), Εμμανουήλ (72’ Θ. Ηλιακόπουλος), Μπούρας (41’ Καλογερόπουλος).
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης, Σαρδελάς (41’ Σγούρας), Παπαγεωργίου (41’ Ανδρεώλης), Χιώτης, Ζουριδάκης (51’ Χαραλαμπίδης), Παπαστεργίου (65’ Παπαγεωργόπουλος), Στριλιγκάς (59’ Δασκαρόλης), Κιοσσές (41’ Στυλιανίδης), Π. Δωδέκατος (41’ Γερομαρκάκης), Δημητρέας (41’ Τσάνης), Μπερούκας (65’ Πολίμος).