Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 18:09

ΕΡΑΝΗ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-1: Νέα νίκη για την πρωτοπόρο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-1: Νέα νίκη για την πρωτοπόρο

Την 7η σερί νίκη πανηγύρισε χθες στα Φιλιατρά η Εράνη.

Η πρωτοπόρος της Α' τοπικής επικράτησε με 4-1 του Τέλλου Αγρα στο τριφυλιακό ντέρμπι και διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τον δεύτερο Πάμισο και των τεσσάρων από την τρίτη Κυπαρισσία και ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33' με τον Μπάρκα και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου διπλασίασαν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Βελησσάρη.
Το 2-0 έριξε τη ψυχολογία των φιλοξενούμενων, που ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο, όπως τελείωσαν το πρώτο. Με γκολ δηλαδή, αυτή τη φορά από τον Μπάρκα στο 47' Ετσι το υπόλοιπο του ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Πλακάς στο 62' έκανε το 4-0 και ο Τέλλος Αγρας σημείωσε το γκολ της τιμής στο 75' με τον Λάζαρη.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Ταβουλαρέα.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Κουρούβανης, Μπινιώρης, Τσόπελας, Πέππας (70' Περαματζής), Γκεβόρι, Χρονόπουλος (60' Χάρμπας), Βασιλόπουλος (63' Καλογερόπουλος), Πλακάς, Γεωργιόπουλος (60' Γκότσης), Μπάρκας (60' Νικολακόπουλος)
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Ανδρώνης, Βελησσάρης, Ζόμπολος, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος (72' Σερέτης), Διονυσόπουλος (72' Βενετσανάκος), Τσελάϊ, Καραχάλιος (40' Κανελλόπουλος), Θ. Τσόπελας, Α. Τσόπελας.