Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 18:28

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 9-1: Το σκορ της χρονιάς

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 9-1: Το σκορ της χρονιάς

Ακόμα βάζει... γκολ η Κυπαρισσία.

Η τριφυλιακή ομάδα συνέτριψε χθες με 9-1 την Α.Ε. Αβίας στο σκορ της χρονιάς στην Α' τοπική και πάει με τη ψυχολογία στα ύψη την Κυριακή στη Μεσσήνη για το ντέρμπι με τον Πάμισο, που έχει ένα βαθμό περισσότερο και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ο αήττητος ΑΟΚ είναι στο -4 από την πρωτοπόρο Εράνη, που διατηρεί επίσης το αήττητο.

Το ματς με την Α.Ε. Αβίας, που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, δεν αντέχει σε κριτική. Ο Μιτρόφ σημείωσε χατ - τρικ, Μπακατσέλος και Κωνσταντόπουλος πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Κύρκο, Γκόγκας.
Η Α.Ε. Αβίας είχε, ισοφαρίσει, προσωρινά σε 1-1 στο 12' με αυτογκόλ του Καπλάνη.
Το 1-0 έγινε στο 10' από τον Μπακατσέλο. Στο 21' ο Μτρόφ έκανε το 2-1 και στο 29' ο Κωνσταντόπουλος το 3-1. Ο Μιτρόφ σε διάστημα έξι λεπτών πέτυχε δύο ακόμα γκολ, στο 36' και στο 42', ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-1. Στο 44' ο Κωνσταντόπουλος έκανε το 6-1. Στο δεύτερο μέρος η Κυπαρισσία πέτυχε τρία ακόμα τέρματα, στο 72' με τον Κύρκο, στο 79' με τον Γκόγκα και στο 86' με τον Μπακατσέλο.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Σκόρδος με βοηθούς την Χαλκιαδάκη και τον Πανόπουλο
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ (46′ Ζαφείρης), Π. Μπουτσικάκης, Μαλισόβας (66′ Σπυρόπουλος), Μπακατσέλος, Βλαχόπουλος (66′ Κύρκο), Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος (66′ Γκόγκας), Κατσιώλης (76′ Μπούρας).
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Δ. Τσουλάκος, Ξυνός, Γαβράς, Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Α. Καρδάσης, Πανταζής, Μπαζάνης, Δ. Κορμπής (76′ Πουλής), Αλντέσκου (76′ Χ. Μητσέας).