Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 19:31

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6-1: Ευρεία νίκη με πέντε γκολ του Πουλάκου!

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6-1: Ευρεία νίκη με πέντε γκολ του Πουλάκου!

Εύκολο απόγευμα ήταν το χθεσινό για την Α.Ε. Μάνης που πέτυχε επιβλητική σε σκορ νίκη στην έδρα της επί του Ηρακλή Καλαμάτας με 6-1.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Κυριάκος Πουλάκος, ο οποίος σημείωσε τα 5 από τα 6 τέρματα της ομάδας του!
Η άνετη νίκη έδωσε την ευκαιρία στον Παναγιώτη Πολίμο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και σιγά-σιγά να μπουν στην πρώτη ομάδα.
Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 11’ με προβολή αξιοποιώντας τη σέντρα του Σπυρέα. Στο 21’ ο Φυκούρας ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1. Δέκα λεπτά μετά από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου ο Κ. Πουλάκος με προβολή έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Στο 56’ ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ σημείωσε το 3-1. Στο 68’από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου ο Κ. Πουλάκος με κεφαλιά πέτυχε το 4-1, στο 74’ από σέντρα του Τσιλιμπέρδη, με σουτ “έγραψε” το 5-1 και στο 89’ και πάλι από σέντρα του Τσιλιμπέρδη με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 6-1.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο, Γαϊτάνη.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, (76’ Καρούμπαλης), Π. Πουλάκος, Κοστρίβας (76’ Τσίμπουρης), Γιαννής, Τζανετέας, Μπάλας (71’ Ρότσι), Σπυρέας (71’ Δουρούμης), Μπέρμπερη, Κ. Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης (71’ Τσιλιμπερδής).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Τζ. Παπαδέας, Φυκούρας, Χριστόπουλος, Ψωρομύτης, Κωνσταντόπουλος (76’ Δαραβίγκας), Μάρης, Βλαχάκης, Βαΐτσης, Γ. Παπαδέας, Δαρσακλής.