Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 10:36

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με απουσίες στο ντέρμπι με Παναχαΐκή

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με απουσίες στο ντέρμπι με Παναχαΐκή

Μετά τον Ηρόδοτο, η Καλαμάτα νίκησε και τον Ολυμπιακό Β’ και έκανε το δυο στα δύο στον δεύτερο γύρο της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” πραγματοποίησε το Σάββατο την καλύτερη εμφάνιση με τον Ιλτσο Γκεοργκιόσκι στον πάγκο, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά τέσσερα γκολ και χάνοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ετσι θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία στο αυριανό πελοποννησιακό ντέρμπι με την Παναχαϊκή (2.45 μ.μ.) και με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Το απουσιολόγιο παραμένει πάντως γεμάτο, καθώς οι Ασίγκμπα, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Τριανταφυλλάκης, Μπενίτεζ και Παπατόλιος ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Το μόνο θετικό είναι ότι επέστρεψε ο γκολκίπερ Μέντες, που είχε διεθνείς υποχρεώσεις με την εθνική Γουινέα – Μπισάου.

Παρά τα προβλήματα η Καλαμάτα θα πάει στην Πάτρα για το διπλό, ώστε να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα του β’ ομίλου της Super League 2.
Να σημειωθεί ότι η ‘Μαύρη Θύελλα” δεν έχει πετύχει φέτος τρεις σερί νίκες. Ο νέος τεχνικός Ιλτσο Γκεοργκιόσκι στα τέσσερα παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο, μετρά δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα από την πρωτοπόρο Κηφισιά, που ήταν στο ντεμπούτο του. Το ζητούμενο πλέον είναι να χτίσει σερί θετικών αποτελεσμάτων, με το βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει αυτή την εβδομάδα, αφού η Καλαμάτα θα παίξει με την 4η της βαθμολογίας Παναχαϊκή και με τα Χανιά, που βρίσκονται στην 8η θέση.

Νωρίτερα η σέντρα με Χανιά

Ο αγώνας με τους Κρητικούς θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και θα ξεκινήσει νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους. Συγκεκριμένα, η σέντρα στο Δημοτικό Στάδιο θα γίνει στις 1.45 μ.μ. Ο εν λόγω αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.