Τετάρτη, 08 Οκτώβριος 2014 11:44

Η διοίκηση του Παναργειακού απαντά στον Λουτσιάνο

Γράφτηκε από τον

Στην αντεπίθεση ο Παναργειακός που απάντησε στις συκοφαντίες, όπως χαρακτηρίζει τα λεγόμενα του Λουτσιάνο, τον κατηγόρησε για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και τον... «κάρφωσε» για το ότι δεν στεριώνει σε κανένα σύλλογο.Προ ημερών λύθηκε η συνεργασία της ομάδας του Άργους με τον Βραζιλιάνο κόουτς, πληρώνοντας το... μαρμάρο για τις κακές εμφανίσεις -σύμφωνα με τη διοίκηση- και τον αντικατέστηκε ο Τίμος Καβακάς.

Η ανακοίνωση-απάντηση του Παναργειακού σχετικά με τις δηλώσεις του Λουτσιάνο:

«Η διοίκηση του Παναργειακού έκανε αρκετή υπομονή με τις συκοφαντίες και την χολή που βγάζει ο κ. Σόουζα μετά και την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Οι κατηγορίες του προς το Δ.Σ δείχνουν μόνο πίκρα και τίποτα άλλο. Η διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να λήξει το θέμα αυτό με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην μετέπειτα επαγγελματική πορεία του κ. Σόουζα (που παρεμπιπτόντως, η ιστορία έχει δείξει ότι δυσκολεύτηκε πολύ να παραμείνει σε ομάδα πάνω από 2 μήνες ως προπονητής)!

Σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει μόνο την άνοδο, εκτός από τα θετικά αποτελέσματα, μεγάλο ρόλο παίζει και η εμφάνιση που κάνει η ομάδα και ο Παναργειακός στα τελευταία παιχνίδια με τον Παναρκαδικό, την Κύμη και στο φιλικό με τον Ερμή Κιβερίου, δεν απέδωσε όπως θα έπρεπε. Με το συγκεκριμένο ρόστερ ο Παναργειακός θα έπρεπε να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και όχι να ψάχνει τον χαρακτήρα του μέσα στο γήπεδο (κάτι που οφείλεται μόνο στον προπονητή).

Η διοίκηση και ο κόσμος του Παναργειακού θέλουν μόνο την άνοδο στην Β εθνική και κανένας δεν θα μπει εμπόδιο σε αυτό τον στόχο. Τα «απομεινάρια» της υποτιθέμενης διοίκησης του καλοκαιριού (Ιταλοί, Γκάμαρης, Ντε Σόουζα κλπ) τελείωσαν και ο Παναργειακός με νέο προπονητικό team βλέπει μόνο την πρώτη θέση!

Ο Παναργειακός Α.Π.Ο δεν θα επανέλθει στο θέμα αυτό, γιατί σκοπός του είναι ΜΟΝΟ η άνοδος στην Β Εθνική κατηγορία και δεν έχει χρόνο να απαντά σε κακόβουλες δηλώσεις, που χαλάνε το κλίμα στην ομάδα. Ευχόμαστε στον κ. Ντε Σόουζα, καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει.

πηγή mikriliga.com

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ