Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 11:21

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2: Τρίτη σερί νίκη για την “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2: Τρίτη σερί νίκη για την “Μαύρη Θύελλα”

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες η ανεβασμένη “Μαύρη Θύελλα” που επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής στο Πελοποννησιακό ντέρμπι που έγινε στην Αγυιά.

Η Μεσσηνιακή ομάδα μάλιστα αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 24 όταν αποβλήθηκε ο Τάτος με απευθείας κόκκινη για χτύπημα με το κεφάλι σε αντίπαλο. Η Καλαμάτα ωστόσο είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη μόλις από το 2’ όταν Λουπάνο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη πέτυχε το 0-1.
Ηταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ ένταση ενώ στο 64′ απευθείας κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Τριμμάτης των γηπεδούχων.

Η Καλαμάτα παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους που μετά την αποβολή του Τάτου είχαν μια ανούσια κατοχή της μπάλας χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες. Σε μια από τις πολλές αντεπιθέσεις της Καλαμάτας μάλιστα ο Αλβες διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 89’ με πλασέ σφραγίζοντας μια σημαντική νίκη που έφερε τους Μεσσήνιους στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που η “Μαύρη Θύελλα” πετυχαίνει 3 συνεχόμενες νίκες.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ (58’ Μυτίδης), Τσακμάκης, Λαρέα, Στεργίδης (15’ λ.τρ. Τριμμάτης), Κωνσταντακόπουλος (33’ Χαντί), Τσιάρας, Ν. Καρακλάιτς, Λινάρδος, Μπουρλάκης, Αλεξόπουλος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ι. Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης, Λιποράσε, Μπαξεβάνος, Λουπάνο, Μόζερ, Ματέους (90’ Αρναρέλλης), Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης (85’ Κωνσταντινόπουλος), Πασάς, Ρόβας (85’ Μπουλλάρι).