Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 17:23

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάνουν τον βαθμό με Πύλο, αλλά ηθικά νιώθουν κερδισμένοι

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάνουν τον βαθμό με Πύλο, αλλά ηθικά νιώθουν κερδισμένοι

Χωρίς βαθμολογικό όφελος θα μείνει ο Απόλλωνας Καλαμάτας όσον αφορά το ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου, παρότι αγωνιστικά απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1.


Η καλαματιανή ομάδα χρησιμοποίησε τον νεαρό αλλοδαπό Αντζελο Μάλι στο 93' του χθεσινού αγώνα, του οποίου το δελτίο είχε λήξει.
Ηταν μία παράβλεψη των διοικούντων του καλαματιανού συλλόγου, η οποία θα έχει ως συνέπεια έναν χαμένο βαθμό, αυτόν που κερδήθηκε εντός γηπέδου (θα χάσει το ματς με σκορ 3-0).

Δεν υπάρχει αφαίρεση βαθμών

Αφαίρεση βαθμών δεν υπάρχει σύμφωνα με τον ΚΑΠ, μόνο η ομάδα μηδενίζεται στο παιχνίδι και πιθανότατα θα τιμωρηθεί και με χρηματικό πρόστιμο.
Σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί συμβούλιο στον Απόλλωνα όπου θα συζητήσουν το συγκεκριμένο γεγονός.
Πάντως αυτό που βγαίνει από τις τάξεις της Καλαματιανής ομάδας είναι πως ηθικά είναι αυτοί κερδισμένοι, αφού η παρανομία τους ήταν καθαρά γραφειοκρατικού χαρακτήρα (π.χ. δεν έβαλαν να αγωνιστεί τιμωρημένο ποδοσφαιριστή) και δεν επηρέασε την διαμόρφωση του αποτελέσματος. Αλλωστε ο νεαρός Μάλι μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις!
Επίσης οι διοικούντες θεωρούν πως αυτό το γεγονός όχι μόνο δεν θα τους πτοήσει, αλλά θα τους ενώσει και θα τους κάνει πιο δυνατούς.
Αλλωστε η ομάδα στάθηκε επάξια σε μια δύσκολη έδρα και δικαιούνταν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Αυτό το ματς πάντως ανήκει στο παρελθόν, με τους "μελανόλευκους" να σκέφτονται την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Σπερχογεία.
Ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητα του Αντωναίου, ενώ ο Φουρναράκος θα χάσει κι αυτό το παιχνίδι.